Jamie's Italian lanserar surdegspizza

27 okt, 2016 
AvRedaktionen
Jamie Oliver älskar italiensk mat och nu utökar hans svenska Jamie's Italian-restaurang utbudet med nybakad surdegspizza. Vad sägs om en vit pizza med hyvlad svart tryffel?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jamie Oliver gillar surdegspizza.
Jamie Oliver gillar surdegspizza.

Nordens första Jamie’s Italian på Scandic Anglais i Stockholm börjar från och med torsdag 27 oktober att servera nybakad surdegspizza. Totalt sex pizzor presenteras på den nya menyn varav fyra är vegetariska.

Vi har testat pizzan Truffle Shuffle, som är en ”vit pizza” med tryffelbechamel istället för tomatsås. Pizzan är toppad med citronzest, hyvlad svart tryffel och ägg. Riktigt gott! Även den mer klassiska prosciuttopizzan med ruccola var en höjdare.

Pizzan Truffle Shuffle på Jamie's Italian.
Pizzan Truffle Shuffle på Jamie’s Italian.

I samband med pizzalanseringen anpassar restaurangen även delar av den övriga menyn för höst- och vintersäsongen. Precis som tidigare kostar de flesta rätterna under 200 kr och den färska pastan tillverkas dagligen i restaurangen.

Annons

Jamie’s Italian Stureplan ligger på Humlegårdsgatan 23 i Stockholm.

Läs även: 3 pizzor och viner som passar bra ihop

Pizzan Funghi Misti på Jamie's Italian.
Pizzan Funghi Misti på Jamie’s Italian.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons