Food Pharmacy inleder samarbete med Clarion

Hälsobloggen Food Pharmacy har inlett ett samarbete med hotellkedjan Clarion för att tillsammans kunna inspirera och sprida kunskap inom hälsa och ökad livskvalitet.
07 juni, 2018
Food Pharmacy inleder samarbete med Clarion.

Food Pharmacy inleder samarbete med Clarion.

Bakom bloggen Food Pharmacy och podden med samma namn står författarna Lina Nertby Aurells och Mia Clase. Deras huvudfokus är hur goda bakterier i mat kan vara en väg till bättre hälsa.

Samarbetet med Clarion Hotel kommer bland annat innefatta föreläsningar och andra spännande projekt.

– Det här är ett samarbete vi är otroligt glada över och som passar in på vår syn på hur vi tillsammans kan verka för att få människor att må bättre. Food Pharmacys filosofi passar väl in i vår vision om att öka livskvalitet för både gäster och medarbetare. Vi ser även fram emot att bli utmanade av Lina och Mia i vårt sätt att tänka och att med deras hjälp hitta nya spännande mat – och miljösatsningar som stärker visionen, säger, säger Jessica Castegren, Head of Marketing & Communication Clarion Hotel.

EAT FOR ALL

Samarbetet kickstartar med det gemensamma projektet EAT FOR ALL på Clarion Sign i Stockholm. Syftet med eventet är att tillsammans lyfta fram och demokratisera de frågor som tas upp under EAT Stockholm Food Forum den 11-12 juni, riktat till samhällets påverkare inom forskning, politik, och näringsliv.

Eventet startar med en inspirerande föreläsning av Food Pharmacy följt av en Green Table Dinner i samarbete med Marcus Samuelsson från Kitchen & Table. Den speciellt framtagna menyn är baserad på vårens gröna råvaror i kombination med världens kryddor och smaker.

– Hela tanken med Food Pharmacy går ut på att förbättra folkhälsan och att göra det hälsosamma valet enkelt och lustfyllt utan pekpinnar. Tillsammans med Clarion Hotel hittade vi en gemensam nämnare i att öka människors livskvalitet. Att vi kickstartar med ett event för allmänheten känns helt rätt. Under EAT FOR ALL kommer vi att dela med oss av heta ämnen som matens påverkan på din hälsa och ”non waste”. Superspännande, säger Mia Clase och Lina Nertby Aurell, Food Pharmacy.

Datum: 12 juni 2018
Plats: Clarion Sign Stockholm

Kl. 17.00–18.00: Föreläsning med Food Pharmacy.
Kl. 18.30–21.00: Green Table Dinner by Marcus Samuelsson.

Biljetter och mer info finns här >>

Lina Nertby Aurells och Mia Clase från Food Pharmacy.

Lina Nertby Aurells och Mia Clase från Food Pharmacy. Foto: Andreas Lind