Fina frestelser på Pontus Temptations

24 okt, 2013 
AvJenny Norberg
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
lojrom

Restaurang Pontus! i Stockholm presenterar ett nytt koncept: Pontus Temptations – fyra specialkomponerade menyer och dryckespaket. Vi fick provsmaka och fann det extremt prisvärt, mycket gott och imponerades av de smarta och fyndiga menyer, dessutom med snygg grafisk profil! Finmiddag till finpris. Löjrom med vakteläggen smakade som en dröm!

vego

Det bästa är att en av menyerna är helt vegetarisk, inte helt vanligt på finkrogar. Och den har förärats utsökta finstämda rätter, där grönsakerna behandlas som vilken premiumråvara som helst. Önskar ni kunde känna doften av den här rökbakade sellerin med svart vitlök (klicken på toppen) och smörad kålbuljong!

Annons
minikorv

Både gullig och god: kalv- och tryffelkorv med silverlökschoucroute och tryffelsenap.

meny

Exempel på en av menyerna – rolig copy och underbart med en hel meny med genomgående champagne (Bollinger) till, därav namnet förstås.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons