Världens snyggaste och coolaste hotell på Instagram

22 dec, 2017 
AvELLE -redaktionen
De får oss att omedelbart vilja packa väskan (eller bara drömma oss bort en liten stund). Från Languedoc till Hudson... Här är 10 favorithotell på Instagram som inspirerar oss att upptäcka nya delar av världen – och känna oss som hemma när vi gör det.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Villa La Madonna

Följ: @villalamadonna

Svenska systrarna Marie och Annica Eklunds ljuvliga vingård från 1600-talet ligger mitt i italienska Piemontes böljande vinlandskap och lockar med tidiga pooldopp och sena middagar (hörde vi Barolo?).

Villa La Madonna - Svenska systrarna Marie och Annica Eklunds ljuvliga vingård från 1600-talet ligger mitt i italienska Piemontes böljande vinlandskap.

La Belle Vue

Följ: @labellevueneffies

I den lilla byn Neffiès i franska Languedoc har svenska Yvonne och Micke skapat ett drömlikt B&B inrett med fantastiska fynd från den franska landsbygden som gör det lätt att känna sig hemma. Får vi ta med oss inredningen när vi åker?

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

La Belle Vue - ett drömlikt B&B i den lilla byn Neffiès i franska Languedoc.

This Old Hudson

Följ: @thisoldhudson

Den lilla staden Hudson i upstate New York är den amerikanska östkustens nya hipstermecka. This Old Hudson är en kombination av kreativt rum och litet hotell, perfekt för en weekendtur om man befinner sig i det stora äpplet. Missa inte stadens många vintagebutiker!

The Joshua Tree House

Följ: @thejoshuatreehouse

En roadtrip ledde ägarna till den här fantastiska platsen i nationalparken Joshua Tree i Kalifornien. Där blev de kvar och har skapat ett ställe perfekt för avkoppling och återhämtning. Nu har de öppnat ytterligare ett hus: The Joshua Tree Casita.

Annons
San Giorgio Mykonos -

San Giorgio Mykonos

Följ: @sangiorgiomyk

Hotellet på den supertrendiga grekiska ön Mykonos ger bohemlyxen ett ansikte! Vad sägs om att ta siesta i hängmattan på altanen och blicka ut över Medelhavets klarblå vatten? För att sedan ta en promenad ner till klipporna och dricka vin i solnedgången.

Le Riad Yasmine - ett marockanskt hus eller palats med en innergård som erbjuder avskildhet och svalka

Le Riad Yasmine

Annons

Följ: @leriadyasmine

En riad är ett marockanskt hus eller palats med en innergård som erbjuder avskildhet och svalka. Le Riad Yasmine i Marrakech måste vara en av de absolut vackraste, med en fantastisk pool nedsänkt i kakel bland palmer och bekväma dagbäddar. Kan vi få stanna för alltid?

Urban Cowboy B&B

Följ: urbancowboybnb

Under mantrat ”Kom hit som främlingar, åk härifrån som vänner” har Lyon Porter och Jersey Banks öppnat två små B&B:s, i Brooklyn och East Nashville. Vi är särskilt sugna på det Viktorianska huset i musikstadens allra mest bubblande kvarter – missa inte ett stopp i parets

hajpade restaurang Public House!

The Royal Hawaiian - Ett av världens mest instagrammade hotellkomplex i Honolulu på Hawaii, i perfekta nyanser av rosa!

The Royal Hawaiian

Annons

Följ: @royal_hawaiian

Ett av världens mest instagrammade hotellkomplex i Honolulu på Hawaii, i perfekta nyanser av rosa! Rosa fasad, rosa parasoll, rosa innertak, rosa konferensrum, rosa drinkar och rosa marmor – vem vill inte åka hit? Lägg till den rosa solnedgången och du är i himlen!

Casa Cook - en minimalistisk grekisk dröm på Rhodos eller Kos för den medvetne resenären.

Casa Cook

Följ: @casacookhotels

Vings nya designhotellsatsning har redan spridit sig som en löpeld på Instagram. En minimalistisk grekisk dröm på Rhodos eller Kos för den medvetne resenären.

Annons

Killiehuntly Farmhouse

Följ: @killiehuntly.scot

Det finns en ny sorts lyx som inte har det minsta med guld att göra – men desto mer med gröna skogar. Som på den lilla gården Killiehuntly Farmhouse i den skotska nationalparken Cairngorm National Park, där naturen sprider ett smittande lugn och den personliga atmosfären gör att man aldrig vill åka därifrån.

Foto Ben Fitchett mfl.

Läs mer:

Därför ska du inte boka hotell online och 5 andra tips

11 annorlunda hotell – som du inte behöver åka långt till

12 Instagram-vänliga hotell i Paris

Annons