Artikeln innehåller reklamlänkar

Världens bästa hotell – 9 pärlor att drömma sig bort till

13 feb, 2018 
Infinitypooler, privata vattenvillor och exklusiva spa-avdelningar. Världens lyxhotell tänker på alla detaljer och lämnar inget åt slumpen. Här är nio av världens bästa hotell som vi gärna skulle bo på en natt eller två.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Ute efter en destination till den lyxiga bröllopsresan eller gillar du helt enkelt att drömma dig bort? Varje år utser TripAdvisor världens bästa hotell i världen baserat på riktiga resenärers omdömen och hotellen som kniper topplaceringarna är definitivt något utöver det vanliga.

Här listar vi nio av världens bästa hotell 2018, helt utan inbördes ordning. Vilket drömmer du om att få bo på någon dag?

1. Viroth’s Hotel, Siem Reap, Kambodja

Viroth’s Hotel i Siem Reap i norra Kambodja har utsetts till världens bästa hotell av TripAdvisor. Det eleganta hotellet är en lyxig, grönskande oas med närhet till restauranger, historiska platser och tempel. Det finns en stor pool och hotellet har även gym, spa och restaurang.

ANNONS Du kan läsa mer om Viroth's Hotel och boka här.

Foto: Viroth’s Hotel
Foto: Viroth’s Hotel

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons

2. La Reserve Paris – Hotel & Spa, Paris, Frankrike

Femstjärniga La Reserve Paris i hjärtat av den franska huvudstaden har röstats fram som ett av Europas bästa hotell 2018 – och vi förstår varför. Med en fantastisk utsikt över Grand Palais, grönska och Eiffeltornet samt lyxig inredning och ett spa med pool är det ett hotell som lär imponera på de flesta.

Foto: La Reserve Paris
Foto: La Reserve Paris
Annons

3. The Oberoi, Mauritius

The Oberoi på Mauritius består av flertalet paviljonger och villor, varav flera med utsikt över Indiska oceanen. Här kan du lyxa till det med egen pool, trädgård och matplats utanför din villa, där du kan få middagen serverad av en butler. Det finns även en restaurang och ett spa på hotellet som lägger stor vikt vid sin service.

ANNONS Du kan läsa mer om The Oberoi Beach Resort och boka här.

Foto: The Oberoi
Foto: The Oberoi
Annons

4. Baros Maldives, Maldiverna

Baros Maldives röstades fram till ett av världens bästa hotell och knep även en plats på listan över världens mest romantiska hotell förra året. Den lilla ön ligger endast 25 minuter med båt från flygplatsen och har privata villor i havet samt vid stranden. Utöver rikliga sol-, bad- och relaxmöjligheter finns flertalet aktiviteter på ön.

ANNONS Du kan läsa mer om Baros Maldives och boka här.

Foto: Baros Maldives
Foto: Baros Maldives
Annons

5. Hotel Belvedere, Riccione, Italien

Italiens bästa och världens sjätte bästa hotell är, enligt resenärerna, Hotel Belvedere i Riccione i Italien. Det fyrstjärniga hotellet ligger ett stenkast från stranden och har bekvämligheter i form av spa, pool, terrass med solstolar samt restaurang. Ytterligare en bonus är att hotellet dessutom välkomnar hundar att följa med på semestern!

Foto: Hotel Belvedere
Foto: Hotel Belvedere
Annons

6. Hotel 41, London, Storbritannien

Det här boutiquehotellet är exklusivt beläget på Buckingham Palace Road. Hotel 41 har elegant inredning som går i svart och vitt och har 30 unika hotellrum och sviter. Även Hotel 41 välkomnar fyrbenta vänner och har en ”pet concierge” som ser till att även husdjur får njuta av alla bekvämligheter det innebär att bo på ett femstjärnigt hotell.

ANNONS Du kan läsa mer om Hotel 41 och boka här.

Conservatory Suite, Hotel 41
Foto: Hotel 41

7. Nayara Springs, La Fortuna de San Carlos, Costa Rica

Mitt i Costa Ricas regnskogar ligger hotellet Nayara Springs exklusiva villor. En liten väg leder upp till hotellområdet som är beläget ovanför trädtopparna och erbjuder såväl privata som gemensamma pooler, restauranger och en avskild oas för vuxna. Hotellet har även ett uttalat hållbarhetstänk för att bevara naturen och kulturen i området.

Annons

ANNONS Du kan läsa mer om Nayara Springs och boka här.

Foto: Nayara Springs
Foto: Nayara Springs

8. Baraza Resort & Spa, Zanzibar

På Zanzibar ligger Baraza Resort & Spa vid Bwejuu Beach på sydöstra kusten av ön. Hotellet består av flertalet privata villor, vissa med privat pool, vissa intill havsstranden och andra med utsikt över den vackra trädgården. Här finns även spa, restaurang, bar och flertalet aktiviteter för den som inte enbart vill sola och bada.

Annons

ANNONS Du kan läsa mer om Baraza Resort & Spa och boka här.

Foto: Baraza Resort & Spa
Foto: Baraza Resort & Spa

9. Gili Lankanfushi, Maldiverna

Lyxiga Gili Lankanfushi i Maldiverna består av 45 privata villor och här finns världens största villa ovan vatten, som bland annat har egen pool och vattenrutschkana. Resortet uppmanar till en hållbar livsstil och tar hand om den sköra naturen såväl på land som i havet runtomkring. På den lugna ön finns restauranger, ett spa samt flertalet aktiviteter från vattensporter till matlagningskurser.

Annons

ANNONS Du kan läsa mer om Gili Lankanfushi och boka här.

Foto: Gili Lankanfushi
Foto: Gili Lankanfushi

Läs också:

Hon har rest till alla länder i världen – här är hennes 10 favoriter

Här är framtidens 10 populäraste resmål – enligt Tripadvisor

7 resor alla borde göra minst en gång i livet

Annons