Artikeln innehåller reklamlänkar

Sveriges bästa hotell med utomhuspooler

16 jan, 2022 
AvStina Dahlgren
infinitypool med is och snö omkring samt en turkos pool på sommaren
Vill du få känslan av att befinna dig utomlands på en härlig poolfest? Eller vill du unna dig en lyxig spa-helg mitt i naturen? Vi har listat Sveriges bästa hotell med utomhuspooler!
Annons

Om det är hemester som gäller för dig i sommar också, eller om ni bara vill unna er en mysig weekendresa, finns det gott om härliga hotell med utomhuspooler att besöka runt om i landet.

Lista på Sveriges härligaste utomhuspooler

Vi har samlat några av de allra härligaste utomhuspoolerna i Sverige. Här hittar du pool clubs perfekta för festliga tillfällen, lyxiga och specialdesignade pooler, samt utomhuspooler mitt i naturen med utsikt över skog och berg.

Skepparholmen Nacka, Stockholm

15 kilometer utanför centrala Stockholm ligger Skepparholmen Nacka. Här finns ett modernt spa med utsikt över Östersjön. Poolerna är uppvärmda och för den som vill finns det möjlighet att boka massage.

Kanten av en pool med utsikt över havet och massa skog
Bada med utsikt över Östersjön på Skepparholmen. Klicka på bilden för att komma direkt till hotellet.

Sankt Jörgen Park, Göteborg

”1000 kvadratmeter sommarkänsla – oavsett väder. Krossad is i glasen och alltid 33 grader i vattnet. Sätt stressen på paus och känn värmen strömma genom kroppen. Njut av gott i glaset, livsnjutande sällskap och skön musik”.

Annons

Sankt Jörgen Park beskriver sig själva som en lyxig pool club, mitt i Göteborg. Här kan du både få härlig feststämning eller slappa och dricka bubbel i någon av deras cabanas som står uppradade runt poolen.

En stor pool med solstolar och cabanas runt omkring
På Sankt Jörgen Park får du känslan av att befinna dig utomlands. Klicka på bilden för att komma direkt till hotellet.

Kosta Boda Art Hotel, Kosta

I hjärtat av Småland, 50 minuters bilresa från Växjö, ligger Kosta Boda Art Hotel. Hotellet ligger precis bredvid Kosta Boda glasbruk och som gäst du kan få prova på glasblåsning eller ta en guidad tur i glasbruket.

Annons

Vill du helst bara relaxa finns det en fantastisk utomhuspool som är designad av Kosta Bodas egen designer Göran Wärff.

En pool utomhus som är upplyst i natten
En pool designad av Kosta Bodas glaskonstnär Göran Wärff. Klicka på bilden för att komma direkt till hotellet.

Orbaden spa och resort, Vallsta

I Hälsingland ligger denna trollska utomhuspool, mitt bland skog och berg. Här är det fokus på naturen och förutom utomhuspool med fantastisk utsikt finns även tillgång till bastu och olika behandlingar.

Två personer sitter i en pool och ser ut över vattnet och naturen
Utsikt över älven Ljusnan som rinner precis utanför Orbaden Spa och Resort. Klicka på bilden för att komma direkt till hotellet.
Annons

Hotell havsbaden, Grisslehamn

Hotell Havsbaden i Grisslehamn har inte mindre än fyra olika utomhuspooler. Välj mellan mysiga små pooler med naturkänsla eller lyxiga pooler med cabanas runt omkring. På Hotell Havsbaden finns något för alla!

Hotell havsbaden i grisslehamn – hotell med utomhuspool
Hotell Havsbaden i Grisslehamn har många olika pooler, både inomhus och utomhus. Klicka på bilden för att komma direkt till hotellet.

Foto: Katarina Hansson, Instagram

7 annorlunda hotell i sverige
7 annorlunda hotell i sverige
Annons