SJ lanserar tågluffarkort – så fungerar det

tågresa

Tåg är det perfekta sättet att uppleva i lugn och ro.

Hemester är det nya svarta och SJ går nu efterfrågan till mötes genom att lansera ett tågluffarkort. Kortet gäller på alla linjer inom Sverige under sommaren.
11 maj, 2021
8 härliga hemestertips
1:56

Efter reklamen: 8 härliga hemestertips

(1:56)

Slå på ljud

Obegränsat med tågresor inom Sverige under 7, 15 eller 30 dagar. Det är upplägget när SJ nu lanserar tre olika nivåer på tågluffarkort.

– Det här kortet har varit efterfrågat hos många resenärer och vi tror att intresset för att tågluffa kommer vara stort under många år framöver. Vi lanserar nu tre prisvärda kort för alla som är sugna på att få sig en rejäl dos av Sverige i sommar, säger Lava Mahmod, ansvarig för tågluffarkortet på SJ, i ett pressmeddelande.

Då gäller SJ tågluffarkort

Kortet syftar till att förenkla det klimatsmarta hemestrandet och göra att fler kan upptäcka mer av Sverige sommartid.

Eveline Haugaard, produktansvarig får tågluffarkortet på SJ, säger:

– För den som aldrig rest speciellt mycket med tåg, men som är sugen att prova på, kan 15 dagar kännas som en lång tid. Sju dagar kan därför vara ett bättre ”första” steg.

Rabatter med kortet

Priset för tågluffarkortet är kraftigt rabatterat, från 1145 kronor. Det ger även 20 procents rabatt i bistron på förbeställd mat, och upp till 20 procents rabatt på Scandic hotell runt om i landet, förutsatt att du även är medlem i SJ Prio. Köp av tågluffarkortet ger även dubbla SJ Prio-poäng.

Kortet gäller för resor i klass 2 på dagtåg och klass 2 med sittplats på nattåg. Försäljningsstart är sista maj på sj.se, i SJs app, hos SJ Lounge, SJ Kundservice samt SJs återförsäljare.

Kortet är personligt och giltigt under perioden 14 juni - 15 augusti.

Foto: TT