Ta med hunden på semester – hotellen där hundar är välkomna

hotell där man får ha hund i sverige

Allt fler väljer att skaffa hund och vi vill så klart att vår bästa vän ska få följa med på vår semester. Här listar vi 6 hundvänliga hotell i Sverige.
03 maj, 2021

Våra fyrbenta familjemedlemmar är en självklar del av vårt liv. Vi vill så klart att de ska få följa med på det mesta – även när vi är på semester.

hotellen i Sverige du kan besöka med din hund:

1. Skytteholm på Ekerö

Detta hotell är som en semester i Stockholm fast på landet. Här kan du ta ett dopp i Mälaren och bada bastu i Strandpaviljongen. Naturen finns som granne vilket är perfekt om du tar med hunden. En helg full med många härliga skogspromenader med din bästa vän.

Du kan boka det här hotellet med ett hundpaket. Då ingår hundsäng, hundgodis, handduk, hundschampo, två matskålar och tilläggsstädning.

2. Ellery Beach House på Lidingö

Vill du och din fyrbenta bästa vän lyxa till det över helgen? Då finns Ellery Beach House på Lidingö. Denna beach resort finns i det lantliga landskapet längst ut på Elfviks udde på Lidingö. Ett hus med egen brygga med både hav och pool i närheten. Här kan du varva härliga promenader med din hund och padel.

3. Hotel Pigalle

I centrala Göteborg hittar vi Hotel Pigalle. Detta boutiquehotell har rum inspirerade av 1920-talets europeiska standarder. Här hälsas både dig och din hund välkommen. På hotellrummet finns hundgodis och en handtillverkad hundsäng i ek. För att boka ett hotellrum för dig och din hund ska du mejla till [email protected]

4. Elite Hotels

Denna hotellkedjan välkomnar både dig och din hund på utvalda hotell över hela landet. I detta erbjudande ingår både matskål, vattenskål, påsar och hundgodis.

5. Ystad Saltsjöbad

Detta hotell hittar du i Ystad precis på stranden. Förutom havet, finns även pool, spa och heta källor. I närheten finns städerna Malmö, Köpenhamn och Österlen. För 300 kronor extra får hunden följa med på din spaweekend.

6. Best Western hotell i Sverige

På utvalda Best Western hotell i Sverige är din hund välkommen. Vid incheckning får till och med din hund en välkomstpresent. På vissa av hotellen kan det tillkomma en extra avgift.

Foto: TT

77 semestertips för sommaren 2021 – hit drömmer vi om att resa på hemestern

Stränder med utlandskänsla, beachhotell, mysiga B&B, vingårdar och bästa vandringslederna.

15 svenska öar att uppleva i sommar

Västkustpärlan omnämnd i New York Times.

Guide: Skärgårdspärlor att upptäcka i sommar – från norr till söder

Sverige har så många fler vackra skärgårdsmiljöer än bara Stockholm och Västkusten.