Designerloft eller koja bland träden – här drömmer vi om att bo över jul och nyår

15 nov, 2017 
AvRebecca Wictor
Japan, tropisk sol eller trädkoja i USA? Här är våra drömresemål under jul och nyår.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Drömmer du om att fly julstök, slask och kyla? Det är du inte ensam om. Just nu bokar vi svenskar drömmiga hem på exotiska platser runtom i världen. Här är de 10 hetaste resmålen över jul och nyår.

Läs också: Ska du ut och resa 2018? Då ska du kolla in de här resetrenderna

1. Japan, Kyōto

I behov av lite zen i ditt liv? Åk till Kyōto och låt berget Daimonjiyama och naturen runt det ge dig detta lugn. Airbnb´s mest bokade lägenheter hittar du i detta hus. Alla inredda med naturliga och lugna färger som ”andas zen”.
Läs mer här!

Annons

2. Jamaica, Montego bay

Hyr en lägenhet i denna gigantisk villa precis vid stranden. Långt från stadens ljus och ljud kan du återhämta dig i det totala karibiska lugnet.
Läs mer här!

3. USA, Atlanta

Längtat efter en ”mitt i naturen-upplevelse”? Här är den. Övernatta i denna lyxiga trädkoja och för att ta upplevelsen ytterligare en nivå närmare naturen, skjut ut den rullbara sängen och sov under stjärnorna.
Läs mer här!

Annons

4. Australien, Queensland

I denna solstol gör det inte ont att vila upp sig under julledigheten. Poolen och verandan tillhör ett stort hus med tillhörande ”barbie” att tillaga kvällens middag på.
Läs mer här!

5. Kanada, British Columbia

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

En skidstuga i en klass för sig. En lugn och romantisk plats att slappna av på efter en dag i backen. Eller varför inte hyra snöskoter och bränna över sundet du ser från balkongen.
Läs mer här!

Annons

6. Mexico, Mexico City

Bo i ett riktigt snyggt designhus mitt i glödande Mexico City. Stor växtprydd terass med många sittplatser för den som vill ordna förfest för kompisgänget.
Läs mer här!

7. Aruba, Noord

Ett boende så långt ifrån vår svenska standard som det går att komma. Här suddas gränserna mellan utomhus och inomhus bokstavligen ut. Spendera dagarna med att meditera i en stengrotta eller lapa sol i utomhussängen.
Läs mer här!

Annons

8. Sydafrika, Kapstaden

Är det en stad i världen du vill ha panoramautsikt över från din pool, är det Kapstaden. Njut av ett vin från trakten samtidigt som du tar in Tablemountain, havet och storstaden.
Läs mer här!

9. Thailand, Bangkok

Nu kanske det inte är design och konst som du främst förknippar Thailand med. Men är du sugen på några dagar i storstaden är det här boendet ett måste. Ett coolt urbant loft mitt i centrala Bangkok.
Läs mer här!

Annons

10. Mauritius, Pereybere

Vill du slippa barn-bonanzan som all-inclusive ofta innebär så är det här stället för dig. En villa med egen pool och bara 500 meter till stranden. På Mauritius. Behöver vi säga något mer?
Läs mer här!

Läs också: Drömjobbet! Res jorden runt i ett helt år – och få betalt

Källa: Airbnb

Foto Hanna Stefansson

Annons