Nya tygerna från Hermès som förvandlar din uteplats till lyxig beach club

17 nov, 2016 
AvJulia Saaf
Hermès presenterar sin första kollektion tyger för utomhusbruk. De finns i olika mönster, i medelhavsblått och solgult, och får din uteplats att likna en klubb på Rivieran.
Annons

Det franska lyxmodehuset Hermès som gör kläder, möbler och andra livsstilsprylar breddar nu sitt sortiment och lanserar sin första kollektion av utomhustextilier. Fyra olika mönster finns att välja mellan, i fyra olika färgteman. Klä om en solmadrass, en kudde eller en pall, eller använd tyget som en snygg detalj på väggen.

För köpsugna så finns tygerna i färgerna atlantique där havsblått blandas med marinblått och grått, terracotta i varma, soliga färgertoner, émeraude i blågrönt, gult och brunt, och sobel i mjuk sand och trä-färg. Mönstrena som finns heter perspective cavaliére bayadére, terre d´H, mini circuit 24, det enfärgade mjuka tyget horizon eller rivage som är i kanvas.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Se bilderna på alla tyger och mönster här.

Foto Philippe Garcia

Annons