Nu kan du hyra The Twilight Swan House på Airbnb

29 jul, 2019 
AvEmma Castman
Varje Twilight-fans dröm har blivit verklighet. Nu går det nämligen att hyra karaktären Bella Swans hus på Airbnb. Se bilderna här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Twilight-filmerna har trollbundit miljontals tittare runt om i hela världen, och även om det var över tio år sedan den första filmen hade premiär är det många som kommer ihåg scenerna till punkt och pricka.

Handlingen utspelar sig i Forks i delstaten Washington, och i den första filmen från 2008 får vi bland annat se hur Bella Swan och hennes pappa flyttar in i ett charmigt vitt trähus i den lilla staden. Under berättelsens gång återkommer huset flera gånger, och en scen som etsat sig fast på många näthinnor är när Bella och Edward kysser varandra i sovrummet på ovanvåningen.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

I dag ägs huset av ett helt vanligt par, men för att hylla filmerna har de valt att döpa huset till The Twilight Swan house, efter karaktären Bella Swan. Dessutom har paret valt att öppna upp sina dörrar för allmänheten genom att göra det tillgängligt för uthyrning via Airbnb.

Så mycket kostar huset att hyra

Även om filmerna och böckerna utspelar sig i staden Forks ligger The Twilight Swan house i St. Helens nära Portland i Oregon, drygt fyra timmar med bil från Forks.

Annons

Huset kan ta emot tio gäster i fem sovrum och hyran ligger på mellan dryga 3 000 och 5 000 kronor per natt, beroende på veckodag och hur många dagar man väljer att hyra huset. I annonsen på Airbnb uppmanar ägarna dessutom sina gäster till att återskapa sina bästa Twilight-scener i huset.

”Ta bilder som återskapar alla dina favoritscener från Twilight! Ät vid Charlies faktiska matbord som användes vid inspelningen! Team Edward? Sov i ”The lookout room” med utsikt över trädgården, där Bella tittar ut genom fönstret för att se Edward. Team Jacob? Sov i ”The Black guest room”, beläget vid huvudentrén på nedervåningen”, skriver paret bland annat.

Här kan du se hela annonsen till The Twilight Swan house.

Bellas hus i Twilight går nu att hyra på AirBnb
Det vita lilla huset är med i den första Twilight-filmen. Foto: Airbnb
Bellas hus i Twilight går nu att hyra på AirBnb
Enligt annonsen ska matbordet vara det som faktiskt användes under inspelningen. Foto: Airbnb
Annons
Bellas hus i Twilight går nu att hyra på AirBnb
Paret som hyr ut huset har verkligen satsat på att framhäva Twilight i sin annons. Foto: Airbnb
Bellas hus i Twilight går nu att hyra på AirBnb
Ett av fem sovrum. Foto: Airbnb
Annons

Foto: Goldcrest pictures

Läs mer:

10 år efter Twilight-premiären – minns du det här?

Uppföljare till The Hunger Games är på väg – släpps nästa år

Gossip Girl kommer tillbaka – med 10 nya avsnitt

Annons