Haffa din plats på pop up-hotellet Hotella Nutella

Nutella-hotell

Sugen på en exklusiv vistelse på Nutellas pop up-hotell Hotella Nutella i Kalifornien? Här är allt du behöver veta för att din helg av choklad ska bli sanning.
19 november, 2019

Just när du inte trodde att upptakten mot jul kunde bli sötare så dyker ett Nutellahotell upp. Hotellet ligger i Napa Valley i Kalifornien och kommer att hålla öppet mycket begränsat. Det handlar nämligen om ett pop up-hotell som håller öppet över helgen 10–11 januari 2020.

Ok, skynda in och boka, tänker du nu. Nej, så enkelt är det inte. Det här är mer exklusivt än så. Nutella tänker nämligen bjuda in tre (ja, 3) super-Nutella-fans som tillsammans med en vän ska få komma och bo på hotellet den helgen och skämmas bort så till den milda grad att man kommer att få torka Nutella från mungiporna i veckor efteråt.

Hotellet finns ju inte än, så bilderna är inspirations- och drömbilder.

Nutella dygnet runt

Som köket kommer att se ut på Hotella Nutella.

Om du nu skulle vara en av de tre lyckliga som får komma dit så bör du sluta äta minst en vecka innan, för helgen har fokus på mat – och såklart Nutella.

Speciella frukostkockar kommer att finnas på plats för att bjuda dig och dina två medboende på frukost dygnet runt! Nutella är ju trots allt mest förknippat med frukost, så det blir frukost även till middag.

På plats finns också pannkakskonstnärer som kommer att lära dig att göra de bästa och godaste pannkakorna i världen.

Så får du en plats på Hotella Nutella

Sovrummet på hotellet.

Det här låter ju superhärligt och sockersött, så hur kan du bli en av de lyckliga tre? Jo, genom att skicka in en video där du berättar hur viktigt Nutella är för din frukost och varför just du skulle förtjäna en resa till Napa Valley. Tävlingen är öppen till och med den 8 december, på sajten som hör till Hotella Nutella eller via Nutellas sociala medier.

Chokladhotell i England

Om du nu tänker att du inte har så mycket tur att du skulle kunna knipa en av platserna, eller tycker att det blir långt att åka till Napa Valley över en helg kan du istället åka till Bournemouth i England och bo på The Chocolat Hotel. Det är ett litet boutiqehotell med chokladtema där du får en daglig ranson av choklad och såklart chokladpannkakor till frukost. I vissa hotellpaket ingår också en chokladfontän på rummet.

Foto: Nutella

Läs mer: 

Äventyrliga lyxhotellet Arctic Bath flyter i vattnet

8 romantiska spahotell du kan åka till i vinter