ELLE Travel – nytt magasin ute nu!

Sugen på en resa i vinter? Eller vill du bara drömma dig bort en stund? Vill du få de bästa guiderna och de bästa shoppingtipsen? Eller lära dig packa som ett proffs? Då är ELLE Travel tidningen för dig.
10 november, 2016

Nu finns ELLE Travel i butikerna – ett magasin som resor – och allt som hör därtill. Numret är en så kallad one shot, dvs en tidning som inte kommer ut varje månad utan som kommer vid utvalda tillfällen. Det här är det första.

Det här numret av är en hyllning till världens vackraste stad, Paris. Du får vår bästa guide till en av världens mest romantiska städer – och modeinspiration i vårt stora modejobb, plåtat på vackra locations i Paris. Vi följer också med modeskaparen Nicolas Ghesquière till hans nyfunna kärlek Rio. Upptäcker Nya Kaledonien – ett paradis vid världens ände. Packar med reseproffset Michael Kors. Och fascineras av allt från pandor i Kina till norrsken på Island. Dessutom har vi samlat våra bästa nya adresser i fem modemetropoler. ELLE Travel är 100 sidor inspiration till dig som drömmer om att hitta nya platser att älska. Och att längta hem ifrån.

Och nästan lika bra: Du får ännu mer innehåll på vår Travel-del på elle.se. Där har vi samlat ännu mer tips, guider, nyheter och inspiration – se mer på elle.se/travel.

Tidningen ELLE Travel finns ute i butik nu!