Drömjobbet! Res jorden runt i ett helt år – och få betalt

26 okt, 2017 
AvMalin Ny
Nu kan du få betalt för att resa.
Vill du resa runt i ett helt år och få betalt för det? Då har du chans att haffa drömjobbet just nu - The New York Times söker en skribent som ska besöka de hetaste resmålen under hela nästa år.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Gillar du att resa? Då har du en chans att ro hem drömjobbet. The New York Times söker nämligen en person som ska resa världen över – och dessutom få betalt för det.

Varje år utser tidningen 52 platser att besöka och det kan vara allt ifrån de vackraste stränderna, restaurangerna med den godaste maten och de mest sevärda museerna. Personen som får jobbet kommer alltså att resa till alla de 52 platserna, rapportera om dessa och berätta om vad som händer under resans gång.

Kriterierna för drömjobbet

”Vi söker en skribent under 2018 som ska åka till varje destination på vår lista och berätta en historia om resmålet, och om resan dit. Den ideala kandidaten är nyfiken på livet och riktigt bra på att dokumentera”, som det står i annonsen.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Det som krävs för tjänsten är att du har erfarenhet av att ha jobbat inom media och kan flytande engelska. Det är dessutom en fördel om du är resvan och är aktiv på sociala medier.

Sugen på att söka drömjobbet? Skicka in en ansökan nu!

Källa: Nytimes

Läs mer:

Drömjobbet: Här kan du jobba som professionell kattgosare!

Drömmigaste jobbet ever- bo på lyxresort i Mexico

5 steg för att hitta ditt drömjobb

Annons