Drömjobbet: Åk på semester med hela familjen – och få betalt!

Drömmer du om att sola och bada, äta god mat och uppleva fantastisk kultur tillsammans med familjen – samtidigt som du får betalt? Då är det här säkerligen något för dig!
31 oktober, 2019

Törstar du efter att resa iväg med familjen och njuta av att inte göra någonting? Då är det definitivt läge att se hit. Reseföretaget Club Med söker nämligen efter nya kollegor – och arbetsansökan har de döpt till ”Familjedrömjobbet”.

Personen som kammar hem jobbet får tillsammans med sin familj besöka tre all inclusive-hotell under kommande år. Den första resan bär av till en skidresort i Alperna, den andra till en solresort långt i väg, och den tredje till Medelhavet.

Förutom skidåkning, sol och bad bjuds det även på flygbiljetter, gratis mat, flera spännande aktiviteter – och lön. Personen som går segrande ur ansökningsprocessen får nämligen 5 000 kronor i reskassa.

Motkrav från arbetsgivaren? Du måste recensera samtliga resmål och de aktiviteter ni upplever.

Så söker du jobbet

För att ansöka om jobbet behöver du dela en semesterbild på dig själv och din familj på sociala medier senast den 8:e december i år (barnen måste inte vara med på bilden). Därefter går fem ansökande familjer vidare till en final där företaget slumpmässigt drar den slutgiltiga vinnaren.

Jobbet gäller för en familj på max fyra personer, det vill säga två vuxna och två barn. Är din familj mindre går det självklart att söka ändå, men är den större får ni själva betala för de resterande familjemedlemmarna.

Exakt när avresorna sker bestäms tillsammans med den familj som ska åka.

Här kan du läsa mer om ansökningsprocessen och tävlingsreglerna.

Foto: TT/Shutterstock

Läs mer:

Drömjobbet: Öluffa på lyxresa i Grekland – och få betalt!

Drömjobb: 10 yrken med hög lön och låg stressnivå

Drömmigaste jobbet någonsin – få betalt för att bo på lyxig resort i Mexico