Airbnb lanserar ny plattform som samlar hem, platser och upplevelser

23 nov, 2016 
AvJulia Saaf
Airbnb:s lanserar Trips – plattformen som samlar boenden, upplevelser och platser på ett och samma ställe.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Airbnb, som tidigare bara sysslat med uthyrning av privat boende, har lanserat nya Trips – en plattform där du, förutom att fixa boende, också kan boka upplevelser och träffa nya vänner. Allt för att du ska få den bästa resan. Trips består av tre huvudområden: Upplevelser, platser och hem.

Upplevelser kan du till exempel boka in en ridkurs i Paris eller tryffeljakt i Toscana. 500 spännande upplevelser finns i 12 städer runt om i världen.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Platser hittar du bästa tipsen på restauranger, parker och shoppinggator. Lokala experter och invånare delar med sig av sina personliga favoriter – sådant där som inte är så lätt att hitta om man inte vet om att det finns. 100 guideböcker för sex städer finns att kolla in. På Platser har också lokala företag möjlighet att anordna träffar där Airbnb:s gäster och stadens invånare kan träffas – perfekt för att träffa nya resvänner.

Hem finns tre miljoner hem i 191 länder som du kan boka tillsammans med en upplevelse i utvalda städer.

LÄS OCKSÅ:

Franska ELLE-redaktionens bästa Paristips

9 drömhotell vi gärna flyr till i vinter

Annons