9 underbara paradishotell vi drömmer om

Behöver ni som vi en paus i solen? Spana in ställena vi drömmer om just nu.
28 oktober, 2016

1. The Hanging Garden of Ubud, Bali

30 minuter utanför Ubud ligger The Henning Garden, ett hotell med utsikt över Ayungfloden och med två egna infinitypooler. Ubud är något av Balis yogacentrum vilket också märks på omgivningarna. Passa på att ta en vecka och bara andas…

2. Villa Farniente, St. Martin

En fantastisk villa med lyx i överflöd. Njut av den breda poolen strax ovanför havet eller sjunk ner i den svala jacuzzin intill.

3. Laucala Island Resort, Fiji

Det perfekta hotellet för avslappning! Här kan du antingen välja mellan flertalet av behandlingar för att sedan duscha i Vichyvatten eller i en ångdusch. Är du mer sugen på att aktivera dig finns det en golfbana designad av David McLay Kidd.

4. Sheraton Hotel, Gran Canaria

Här bor du uppe i bergen med en härlig utsikt över havet. Är du den aktiva semestertypen finns det både golfbanor och cyklar att aktivera sig med. Föredrar du att ta det lugnt finns det både spa och en ljuvlig pool att tillgå.

5. Crystal Springs, Barbados

Vakna upp till synen av en kristallblå infinitypool som angränsar till det salta havet. Är du personen som föredrar att bada i havet leder en trappa dig ner till er privata del av stranden.

6. Green Sleeves, Barbados

Här finns det mesta. Ett fantastiskt korallrev att snorkla vid? En tennisbana? Ett djungelrum för barnen? Ett gym? En minibio? Japp, japp, japp. I den här grandiösa villan kan ni bo 18 personer – ultimat för den som vill lyxa till det under en mindre släktträff.

7. Old Trees 301 Penthouse, Barbados

Ett majestätiskt sovrum med egen terass där du blickar ut över horisonten. Simma med sköldpaddorna och njut av, vad de själva säger, är en fenomenal solnedgång.

8. The Hideaway Beach Resort & Spa, Maldiverna

Här bor du i en villa på minst 176 kvadratmeter och njuter av en privat strand. Förutom avslappning i världsklass kan du välja mellan att dyka, besöka en vattenpark, spela beachvolley eller tennis, åka iväg på utflykter och mycket mer.

9. The Oberoi Udaivilas, Udaipur

The Oberoi Udaivilas har service i absolut världsklass och anses vara ett av världens bästa hotell – en utmärkelse de fått av flera resesajter.

Via: e

Via: Luxuo

 

Läs även: Proffsens bästa tips: Här är världens snyggaste hotell