9 underbara paradishotell vi drömmer om

28 okt, 2016 
AvLisa Arnell
Behöver ni som vi en paus i solen? Spana in ställena vi drömmer om just nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

1. The Hanging Garden of Ubud, Bali

30 minuter utanför Ubud ligger The Henning Garden, ett hotell med utsikt över Ayungfloden och med två egna infinitypooler. Ubud är något av Balis yogacentrum vilket också märks på omgivningarna. Passa på att ta en vecka och bara andas…

Via: Most Nice Places
Via: Most Nice Places

2. Villa Farniente, St. Martin

En fantastisk villa med lyx i överflöd. Njut av den breda poolen strax ovanför havet eller sjunk ner i den svala jacuzzin intill.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Via: St Martin Blue
Via: St Martin Blue

3. Laucala Island Resort, Fiji

Annons

Det perfekta hotellet för avslappning! Här kan du antingen välja mellan flertalet av behandlingar för att sedan duscha i Vichyvatten eller i en ångdusch. Är du mer sugen på att aktivera dig finns det en golfbana designad av David McLay Kidd.

Via: Hotels in Heaven
Via: Hotels in Heaven

4. Sheraton Hotel, Gran Canaria

Här bor du uppe i bergen med en härlig utsikt över havet. Är du den aktiva semestertypen finns det både golfbanor och cyklar att aktivera sig med. Föredrar du att ta det lugnt finns det både spa och en ljuvlig pool att tillgå.

Annons
Via: Sheraton Gran Canaria
Via: Sheraton Gran Canaria

5. Crystal Springs, Barbados

Vakna upp till synen av en kristallblå infinitypool som angränsar till det salta havet. Är du personen som föredrar att bada i havet leder en trappa dig ner till er privata del av stranden.

Via: Luxury Retreats
Via: Luxury Retreats

6. Green Sleeves, Barbados

Annons

Här finns det mesta. Ett fantastiskt korallrev att snorkla vid? En tennisbana? Ett djungelrum för barnen? Ett gym? En minibio? Japp, japp, japp. I den här grandiösa villan kan ni bo 18 personer – ultimat för den som vill lyxa till det under en mindre släktträff.

paradishotell lyx 4
Via: Luxury Retreats

7. Old Trees 301 Penthouse, Barbados

Ett majestätiskt sovrum med egen terass där du blickar ut över horisonten. Simma med sköldpaddorna och njut av, vad de själva säger, är en fenomenal solnedgång.

Annons
Via: West Coast Villas
Via: West Coast Villas

8. The Hideaway Beach Resort & Spa, Maldiverna

Här bor du i en villa på minst 176 kvadratmeter och njuter av en privat strand. Förutom avslappning i världsklass kan du välja mellan att dyka, besöka en vattenpark, spela beachvolley eller tennis, åka iväg på utflykter och mycket mer.

Via: Hotels in Heaven
Via: Hotels in Heaven

9. The Oberoi Udaivilas, Udaipur

Annons

The Oberoi Udaivilas har service i absolut världsklass och anses vara ett av världens bästa hotell – en utmärkelse de fått av flera resesajter.

Via: e
Via: Luxuo

 

Läs även: Proffsens bästa tips: Här är världens snyggaste hotell

Annons