Artikeln innehåller reklamlänkar

9 av de mest romantiska hotellen i världen

Drömmer du också om att befinna dig på varmare breddgrader tillsammans med din favoritperson? Du är inte ensam. När de mest romantiska destinationerna röstades fram var det sol och bad som dominerade.
10 februari, 2017

Alla produkter är valda av ELLE. Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

När resenärerna själva får välja bland romantiska destinationer är det tydligt att det är sol, bad och pool som är viktiga faktorer. I Tripadvisor’s Traveller’s Choice Awards 2017 har besökarna fått avgöra vilka hotell som hamnat överst på topplistan – och det är varma breddgrader som dominerar bland destinationerna.

Här är några av de hotell som röstades fram som de mest romantiska, så var redo på att känna ett stort sug efter att packa resväskan.

1. The Place Luxury Boutique Villas, Thailand

Hotellet som kniper platsen som det mest romantiska år 2017 är The Place som ligger på Koh Tao i Thailand. Hotellet består av mindre trähus som ligger ovanför djungelns palmer med vy över havet. I en av sviterna finns dessutom den romantiska hjärtformade poolen i rött.

2. Lindos Blu, Rhodos

På den grekiska ön Rhodos i Medelhavet ligger denna pärla med utsikt så långt ögat når. Hotellet är endast för vuxna som vill ha en avslappnande solsemester. Utöver träningsmöjligheter och behandlingar för kropp och själ finns det även restauranger och barer.

Boka en drömnatt på Lindos Blu här > (länk till Hotels.com)

3. Baros Maldives, Maldiverna

I Indiska oceanen finns detta resort som ligger endast 25 minuter med båt från flygplatsen. På den tropiska ön finns både villor med strand och villor vid vattnet med egen pool. Dessutom finns det spa, gym och andra aktiviteter för den som inte bara villa sola och bada.

Boka en drömnatt på Baros Maldives här > (länk till Hotels.com)

baros

Foto: baros.com

4. La Fortuna at Atitlan, Guatemala

Vid sjön Atitlán i Guatemala ligger detta hotell som består av endast fyra bungalows. Hotellet beskriver sig som ett ”Eco Hotel” och fungerar på solenergi och husen har byggts med material från området. För besökare finns det både aktiviteter i naturen och möjlighet att slappna av vid sjön.

5. Anastasis Apartments, Santorini

Mellan byarna Fira och Oia ligger lilla Imerovigli på Santorini där denna pärla är belägen. Alla rum har en svårslagen utsikt över havet och ön och det finns flera pooler för gästerna att njuta av.

6. Riad Kheirredine, Marocko

Hotellet Riad ligger i Marrakech i Marocko och har elva unika rum. Hotellet beskriver sin atmosfär som rofylld och barn måste vara över 10 år gamla för att få bo på hotellet.

Boka en drömnatt på Riad Kheirredine här > (länk till Hotels.com)

7. La Maison d’Aix, Frankrike

I Aix-en-Provence ligger det lilla rofyllda boutiquehotellet La Maison d’Aix. Det exklusiva hotellet, som bara har fyra rum, ligger i en byggnad från 1700-talet med närhet till stadens centrum.

Boka en drömnatt på La Maison d’Aix här > (länk till Hotels.com)

8. Layana Resort & Spa, Thailand

På Ko Lanta i Thailand ligger Layana Resort & Spa, ett resort för vuxna som vill ha en semester med avslappning i fokus. Hotellet beskriver sig som en kombination av den thailändska kulturen och modern lyx, med fokus på lugn och personlig service.

Boka en drömnatt på Layana Resort & Spa här > (länk till Hotels.com)

9. Kandolhu Maldives, Maldiverna

På exklusiva Kandolhu finns endast 30 villor omringade av turkost vatten och vita sandstränder. Vissa av villorna har privat pool och brygga direkt ner i havet. Trots att ön är liten finns det mycket att göra, bland annat vattensporter, dykning och spa-behandlingar.

Boka en drömnatt på Kandolhu Maldives här > (länk till Hotels.com)