Zendaya om nya säsongen av Euphoria – här är allt vi vet: ”Brutalt”

21 jul, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
Prisbelönta Zandaya.
Fansen har väntat länge på den andra säsongen av HBO:s dramaserie Euphoria med Zendaya i huvudrollen.
Nu börjar det närma sig, och skådespelaren har skvallrat lite om hur fortsättningen kommer att vara!
Annons
Fem saker du kanske inte visste om Zendaya
Fem saker du kanske inte visste om Zendaya

Det har gått över två år sedan premiären av det mörka tonårsdramat Euphoria. Serien blev snabbt en hit, och en månad efter första avsnittet kom den glada nyheten att den skulle komma tillbaka med en andra säsong.

Det har dock dröjt på grund av covid-19, men fansen har i alla fall fått två specialavsnitt som kom vid årsskiftet 2020/2021.

Då kommer säsong två av Euphoria

Sedan i maj pågår inspelningen av säsong två och seriens skapare Sam Levinson har sagt att de kommer hinna klart i år. När är dock fortfarande oklart.

Euphoria har en lång rollista där bland andra Hunter Schafer (som spelar Jules Vaughn), Barbie Ferreira (Kat Hernandez) och Jacob Elordi (Nate Jacobs) är med.

Zandaya är också bioaktuell med nya Space Jam: A new legacy.
Zandaya är också bioaktuell med nya Space Jam: A new legacy.AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA

Zendaya spelar Rue Bennet, en tonåring som kämpar mot sitt tidigare drogmissbruk och gör vad hon kan för att hitta sin plats i världen. För sin insatts har hon tilldelats utmärkelsen bästa kvinnliga skådespelare i en dramaserie på både Emmy-galan och Satellite-galan.

Annons

”Det kommer att bli en tuff säsong”

Hon intervjuades nyligen av AP och kunde då avslöja lite om hur Rue kommer att ha det i den andra säsongen av HBO:s Euphoria.

– Vi håller på att experimentera med olika toner och går in mer på djupet med alla karaktärer. Speciellt min – det är brutalt! Det kommer att bli en tuff säsong. Vi har gjort ungefär en tredjedel och då har vi inte ens kommit till de svåra grejerna än, säger hon till AP och fortsätter:

– Så fråga mig igen om någon månad så får vi se hur jag känner då. Det kommer att krävas mycket men jag känner att Rue förtjänar den omvårdnaden, för hon är en speciell karaktär. Och jag är tacksam över att så många känner sig så kopplade till henne och jag hade tur som blev vald att ta henne till folket.

Foto: TT

Annons
Innehåller annonslänkar