Zendaya och Tom Holland om skillnaden på deras längd

06 dec, 2021 
AvElin Jonsson
zendaya-tom-längd-
Bara härom månaden gick Hollywood-paret Zendaya och Tom Holland ut och berättade öppet om sin romans. Nu lyfter de även på locket vad gäller deras längdskillnad som under inspelningen av nya Spindelmannen-filmen kom att ställa till det en aning för skådisparet.
Annons
Fem saker du kanske inte visste om Zendaya
Fem saker du kanske inte visste om Zendaya

Efter år av tissel och tassel tog äntligen skådespelarna Zendaya Coleman, 25, och Tom Holland, 25, bladet från munnen och berättade att de är ett par bara härom månaden.

Tom Holland och Zendayas relation

Ända sedan Spider-man: Homecoming kom ut 2017 har det ryktas om att Tom Holland och Zendaya, som spelar karaktärerna Peter Parker och MJ i filmen, haft en romantisk relation även vid sidan om den vita duken.

Att de är i en relation är något som de själva har dementerat vid flera tillfällen, men i somras smygfilmades de när de kysstes i en bil. Och en tid efter det kunde de inte längre förneka sin kärlek för varandra.

Annons

– En av nackdelarna med vårt kändisskap är att privatlivet inte längre än inom vår kontroll, och en stund som man tror bara är mellan två person som älskar varandra väldigt mycket blir plötsligt en stund som delas med hela världen, berättade Tom Holland i en intervju med GQ strax efter att kyssbilden börjat sprida sig i medierna.

ANTI

Zendaya och Toms ord om längdskillnaden

I början av december gästade turturduvorna Zendaya och Tom Holland Graham Norton Show för att promota nya filmen Spider-Man: No Way Home. I intervjun berättade paret om längdskillnaden där Zendaya är dryga fem centimeter längre än sin kära kille Tom Holland.

Annons

Enda gången längden gjort sig påmind är, enligt Zendaya, under ett stuntjobb i samband med arbetet av Spider-man-filmerna. I intervjun berättar paret om en scen där de skulle landa tillsammans på en bro, och karaktären MJ blir då buren av självaste Spider-man och tanken var att han skulle ställa ner henne. Men eftersom hon är längre – hamnade hennes fötter i marken först, och Tom Holland höll på att trilla illa.

RUBA

Tumultet under inspelningen

– Jag landade liksom före honom, förklarar Zendaya för programledaren samtidigt som Tom Holland brister ut i skratt, och förklarade vidare om scenen.

– Zendaya hamnade i marken före, och jag är liksom superhjälten. Jag skulle se cool ut. Och jag landade och mina fötter sveptes liksom underifrån och så fick hon fånga upp mig.

Annons

Under intervjun visar paret även upp en liten demonstration på hur händelseförloppet gick till, och Zendaya passade på att hylla pojkvännen som var för kort för att fånga upp henne.

– Men du var väldigt så gullig kring det, du bara ”Åh, kära nån, tack”.

CAP/RFS / CAPITAL PICTURES / TT

Då har Spider-man: No way home premiär

Den tredje filmen Spider-man: No way home starring både Zendaya och Tom Holland har biopremiär 17 december.

Foto: TT/Instagram

Annons
Innehåller annonslänkar