Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Zayn Malik i rosa hår – visar upp nya frisyren

29 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
Zayn Malik
Sångaren Zayn Malik är flitig på att byta frisyrer och hårfärger. Nu har han gjort det igen och på Instagram visar han upp sin nya look.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Fem snackisar från veckan som gåttBrand logo
Fem snackisar från veckan som gått

Artisten Zayn Malik avslöjade nyligen i ett Instagram-inlägg att han hade färgat sina mörka lockar i ljust rosa.

Förändringen kommer nog inte som en stor överraskning för hans fans. Zayn har trots allt haft rosa hår tidigare. Faktum är att har haft olika frisyrer och hårfärger genom åren och rockat allt från blå, blonda och gröna hårfärger, buzz cuts och längre hårfrisyrer.

2021 satsade han på en annan hårfärg: ljusblått.

Annons

2017 delade Zayns mamma Trish Malik en bild på honom och exet Gigi Hadid och där rockade han en helt annorlunda look – nämligen inget hår alls. Något som väckte både förvåning, bestörtning och eufori bland fansen.

”Jag fattar inte. Han har så fint hår och kan ha vilka frisyrer han vill och han valde att bli skallig” skriver en provocerad följare.

Gigi och Zayns relation idag

Den före detta One Direction-medlemmen tenderar att hålla sitt personliga liv privat. Även om hans ex – supermodellen Gigi Hadid – gav fansen en inblick i deras värld genom att posta en bild på Zayn med deras 22 månader gamla dotter Khai i en fars dag-hyllning i juni.

Annons

Modellen och musikern bröt upp i höstas. Nyheten om splittringen kom efter att Zayn anklagades för att ha trakasserat Gigi och hennes mamma Yolanda Hadid under en påstådd familjetvist i det före detta parets hem i Pennsylvania i september 2021.

ZAYN MALIK SKA HA ACCEPTERAT DOMEN

Det var TMZ som rapporterade om detta först och det ska ha skett efter ett stort bråk med hans svärmor Yolanda Hadid.

– Nej, Gigi och Zayn är inte tillsammans just nu. Men de är båda bra föräldrar. Just nu delar de på ansvaret över dottern, sa en familjevän till TMZ och berättade vidare om hur Yolanda Hadid agerade då:

– Och Yolanda är såklart väldigt mån om att sin dotter Gigi ska må bra, hon vill bara det bästa för sin dotter och sitt barnbarn.

Flera medier, däribland People, gick ut med att artisten hade fått en villkorlig dom i ett år mot sig, bland annat för att ha knuffat Yolanda Hadid in i en byrå.

Zayn Malik ska ha accepterat domen, men fortsatt nekat till anklagelserna.

Men med tanke på Gigis senaste hyllning till Zayn på fars dag, så är nog deras föräldraskap på väg åt rätt håll.

Foto: TT,Instagram

Annons