Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Zara Larssons starka kärleksförklaring till pojkvännen Lamin Holmén

04 jan, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Zara Larsson
Zara Larsson bekräftade för ett år sedan att hon träffat kärleken i dansaren och modellen Lamin Holmén.
Nu tar hon till orda med en rejäl hyllning till pojkvännen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Zara Larsson - stilresan genom årenBrand logo
Zara Larsson - stilresan genom åren

Efter en tids tisslande och tasslande berättade Zara Larsson för ungefär ett år sedan att hon och Lamin Holmén är ett par.

– Vi är supertillsammans. Vi har varit tillsammans i ett år. Lite längre, sade hon då i en intervju med Mix Megapol.

Fina orden till pojkvännen

På Instagram har hon nu lagt upp en grattishälsning till sin stora kärlek. Och hon sparar inte på krutet i hyllningen till honom.

”Jag vet inte ens vad jag ska säga? Ibland tittar jag bara på dig och gråter riktiga tårar för att jag älskar dig så mycket. Du tar fram det bästa i mig. Du gör mig mer ärlig, mer motiverad, mindre ångestfull, mer älskande, bättre på att kommunicera men ibland gör du mig förbannad när du börjar svara på vad jag säger mitt i meningen och jag ba ‘HALLÅ?! Låt mig prata färdigt?! Du vet inte ens vad jag ska säga?!!’”, skriver hon och fortsätter:

Lamin Holmén har bland annat dansat i Melodifestivalen och Allsång på Skansen.
Lamin Holmén har bland annat dansat i Melodifestivalen och Allsång på Skansen.

”Men du ba ‘Jo, jag vet visst vad du ska säga’ och jag ba ‘Hmm, okej? Vad är det då?’, och sen berättar du för mig exakt vad jag var på väg att säga för att du känner mig så bra att det är som att du läser mina tankar hela tiden”.

Annons

”Vilket liv!”

Hon fortsätter att spå i framtiden och funderar på om de kanske inte ens behöver prata om 10 år utan att det räcker med att de bara tittar på varandra för att ha ett helt samtal.

Hyllningen fortsätter:

”Du är så smart, mr Mensa IQ 140. Men också sexig?! Och gullig. Och rolig. En sällsynt sort av att både vara extremt intressant och intelligent men också omänskligt glad och ödmjuk. Jag har sån tur att få existera i samma livstid som du. Alla som träffar dig blir kära i dig för att du är bokstavligt talat den mest fantastiska mannen med fantastiskt utsrålning. Wow. Och jag får prata med dig och älska dig varje dag? Vilket liv!”.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons