Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Zara Larssons nya frisyr – har långt hår igen och fansen älskar det

26 apr, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Zara Larsson i sin gamla frisyr – nu är det långt som gäller!
Det svenska popundret Zara Larsson har haft många frisyrer genom åren.
Nu visar hon upp sin nya look – och fansen jublar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Zara Larssons karriär – en tidslinjeBrand logo
Zara Larssons karriär – en tidslinje

Hon är en av våra största internationella stjärnor och hennes låtar letar sig ofta in på topplistor världen över. Zara Larsson har också hunnit vinna flera priser på bland annat P3 guld, Grammisgalan och MTV Europe music awards.

Dessutom har hon tillsammans med David Guetta haft den stora äran att göra den officiella EM-låten This one's for you 2016. Den framförde de både under mästerskapets invigning och avslutning i Paris.

Känd blev hon redan som 10-åring när hon vann den andra säsongen av svenska Talang 2008. Sedan dess har hon hållit sig kvar i rampljuset. Året efter Talang-segern var hon med i realityprogrammet Jag ska bli stjärna där hon bland annat fick hjälp av Laila Bagge.

Annons

2012 skrev hon skivkontrakt och i början av 2013 kom det stora genombrottet och karriären har fortsätt uppåt sedan dess.

Starka reaktioner på Zara Larssons nya frisyr

Förutom musiken är Zara Larsson en riktig stilikon och genom åren har vi sett henne i flera olika looker. De senaste åren har hon har något kortare hår som varit både blont och färgat i exempelvis rosa.

Nu visar hon upp en ny frisyr!

Det är på Instagram som hon delar en rad bilder på sitt nu långa hår som går hela vägen ner till höfterna. Och det gillas skarpt av följarna.

”Äntligen den långhåriga Zara som jag väntat på i fyra år”, skriver ett uppspelt fan.

”Långhåriga Zara har gjort comeback”, skriver en annan glatt.

”Zara med långt hår: 2016-vibes”, skriver en tredje.

På en av bilderna syns skådespelaren Alexander Abdallah, som spelar Salim i succéserien Snabba cash, skymta förbi i bakgrunden.

Frisörens bild på nya looken

Kändisfrisören Adam Lukacs har också delat med sig av en bildserie på Zara Larssons nya frisyr. Hans kommentarsfält har bombarderats av hjärt- och eldemojis och hans följare är imponerad av resultatet.

”Sååå bra”, utbrister en.

”Två superstars”, skriver en annan.

”Okej, wow! Du är så jävla duktig”, tycker en tredje.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons