Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Zara Larsson slår tillbaka mot Ryder Ripps vikthån – Detta har hänt

16 mar, 2021 
AvMoa Alfredsson
Zara Larsson ger Ryder Ripps sparken efter viktkommentaren.
Zara Larsson har offentligt sparkat sin creative director Ryder Ripps efter att det kommit fram att han hånat stjärnans kropp. ELLE berättar vad det är som faktiskt har hänt!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Zara Larssons karriär – en tidslinjeBrand logo
Zara Larssons karriär – en tidslinje

Nyligen tog Zara Larsson till Instagram för att offentligt sparka sin creative director Ryder Ripps, som haft kreativt ansvar för artisten. På sin Instagram story publicerade Zara skärmdumpar som Ryder Ripps (ex)flickvän artisten Azealia Banks gjort offentliga på sociala media-plattformen.

Skärmdumparna, som föreställer en konversation mellan Azealia Banks och pojkvännen Ryder Ripps, visar att han flera gånger hånat Zara Larssons kropp. Azealia Banks la upp en skärmdump av konversationen med texten: Ryder gör narr av Zara Larssons armar igen.

På skärmdumpen syns hur Ripps kommenterat Zaras armar och kallat henne Zara Armsson. I en annan skärmdump har han skrivit att Zara ”borde bli tjockare i stället för att försöka vara het”.

Zara Larsson sparkar Ryder Ripps

Men Zara var inte sen med att sätta Ryder Ripps på plats. På sin Instagram skrev hon:

– Säg inte att det är Azealia Banks som delar en konversation med min creative director Ryder som driver med mina armar. Som om det inte är jag som betalar hans räkningar?

Zara Larsson Ryder Ripps, skärmdump

– Vad är det med min arm? Jag ser att folk kommenterar min vikt dagligen, men alltså du, Ryder Ripps?? På riktigt?, skrev hon också.

Zara Larssons kommentar till Ryder Ripps

Och Zara lämnar det inte där. Hon skriver också att detta inte bara handlar om henne utan att det är ett fortsatt problem att kvinnors kroppar diskuteras på ett nedvärderande sätt. Även om artisten förklarar att hon mår bättre i sin kropp idag än någonsin innan berättar hon också att kommentarerna som hon får dagligen angående sitt utseende tär. Hon uppmanar sina följare att sluta kommentera andras kroppar.

Annons

Världsstjärnan avslutade sina inlägg på Instagram story genom att ge sin creative director sparken.

–Så... vem vet någon bra creative director lol, skrev hon i sitt inlägg.

Varför publicerade Azealia Banks konversationen om Zara?

Det har spekulerats i varför Azealia Banks valde att lägga upp skärmdumpar från sina sms-konversationer med pojkvännen Ryder Ripps. Kanske var det en hämndaktion mot vad som nu rapporteras är hennes ex? I söndags skrev nämligen artisten på sin Instagram story att paret inte längre var tillsammans.

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons