Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Zara Larsson rockar sin nya frisyr i Berlin

14 mar, 2017 
AvLisa Segerson
Zara Larsson befinner sig just nu i Berlin och passade under måndagen på att tacka sin frisör för artistens coola makeover. Se bilderna här.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

År 2016 har verkligen varit artisten Zara Larssons stora år. Hon har uppträtt hos Ellen Degeneres, Jimmy Fallon och vunnit pris för sin musiktalang på Grammis och VMA. Under samtliga utmärkelser och framträdanden har vi sett henne i en kort och isblond page. En frisyr som har blivit artistens signum.

Men under lördagen och melodifestivalens stora final dök Zara Larsson upp på scenen i en ny hårlook. Lugg, sandfärgade toppar och hårförlängning. Artisten stod för kvällens sista mellanakt och framförde ett medley med flera av hennes mest kända låtar. Zara hade även på sig sin nya kollektionen som hon gjort ihop med H&M.

LÄS OCKSÅ: ZARA LARSSON TILL MELLOFINALEN

Zara Larsson fortsätter att turnera runt och befinner sig just nu i Berlin. Där passade artisten på att tacka sin frisör på Instagram. Zara Larsson verkar vara väldigt nöjd med frisyren. För dig som ännu inte sett Larssons makeover – se bilderna nedan.

Annons

LÄS OCKSÅ: HÄR INTAR XARA LARSSON TIME SQUARE

Annons