Se Zara Larsson och John Legend sjunga "God only knows"

John Legend och Zara Larsson framförde en duett för att hedra Nobels fredsprisvinnare

Kan det bli annat än magi när Zara Larsson och John Legend kombinerar sina stämmor? Drömduon uppträdde med en duett för att hedra årets Nobels fredsprisvinnare i Oslo.
12 december, 2017

I söndags delades Nobels fredspris ut med pompa och ståt i Oslo. Priset gick till paraplyorganisationen ICAN som är en internationella kampanj vars aktörer jobbar för att avskaffa kärnvapen. Priset togs emot av svenska Beatrice Fihn, generalsekreterare för organisationen, samt Setsuko Thurlow, som överlevde atombomben i Hiroshima år 1945.

Under måndagen anordnades även Nobels fredspriskonsert för att hedra fredsprisvinnaren. Skådespelaren David Oyelowo var konferencier för kvällen och på scen uppträdde bland andra norska Sigrid och dj:n Matoma. Scenen intogs även av en riktig drömduo när Zara Larsson och John Legend uppträdde ihop.

John Legend och Zara Larsson framförde en duett för att hedra Nobels fredsprisvinnare

John Legend och Zara Larsson i duett.

De framförde Beach Boys-låten ”God only knows” tillsammans, en låt som blivit en modern julklassiker tack vare den brittiska julfilmen Love Actually från år 2003. John Legend ackompanjerade dem på piano och duon tog publiken med storm.

Den här versionen av låten spelar vi gärna på repeat fram till jul!

Se Zara Larsson och John Legend framföra ”God only knows”

Mer om Zara Larsson från ELLE!

Zara Larsson avslöjar: ”Det tjänar jag på ett Instagraminlägg”

Zara Larsson förklarar de svenska maträtterna på Ikea

Zara Larsson hyllas för sin feminism – och vinner pris!