Zara Larsson i stark video: "Jag kommer alltid vilja ha mer"

Zara Larsson i stark video: "Jag kommer alltid vilja ha mer"

Det är lätt att få inblick i Zara Larssons liv genom hennes sociala kanaler på Instagram, Facebook och Snapchat, men det är inte alltid och öppnar sig och talar ut på det här sättet.
18 november, 2016

Zara Larsson vann inte mindre än två priser på MTV-galan tidigare i november. Här talar stjärnan ut i en intervju som är inspelad som en musikvideo om hur det är att vara världsstjärna vid 18 års ålder.

– Att växa som artist och som person är typ samma sak. Mamma sa att hjärnan är fullt utvecklad när man är 25… så jag har 7 år till, säger hon skämtsamt.

– Men förhoppningsvis så kan min konst, mina låtar och det jag gör alltid fortsätta att utvecklas. I dag finns det mycket bevis på att man kan vara känd bara för att vara känd, men det vill jag inte vara.

Zara pratar också om att hon är en glad person, men att det också finns saker hon är ångestfylld inför.

– Jag är verkligen rädd för att förlora de människor jag har runt omkring mig. Jag får ångest när jag tänker på att min familj och mina vänner inte skulle vara med mig.

– Det är bra att vara ambitiös, men det är både en välsignelse och en förbannelse för jag kommer alltid vilja ha mer. Så ibland måste man bara sitta ner och känna ”wow, det här är fantastiskt”. Man måste påminna sig själv om att vara tacksam för det, säger hon och fortsätter.

– Om du försöker behaga alla kommer du att förlora. Det kommer alltid finnas något du gör och säger som någon inte håller med om, och när jag väl lär mig acceptera det kommer jag vara fri.

Här kan du se hela den fina intervjun.

LÄS OCKSÅ:

Zara Larsson om Trumps vinst: Mitt hjärta krossas i miljoner bitar

Zara Larsson vann två pris på MTV EMA – se hennes mäktiga framträdande

Zara Larsson är läskigt bra som Maleficent på Halloween-show i Liverpool