Zara Larsson gör debut på filmduken – och hyllas stort

15 feb, 2019 
AvEmma Castman
Zara Larsson är med i filmen Eld och lågor
Just nu gör vår svenska världsstjärna Zara Larsson premiär på filmduken. Artisten gästspelar nämligen i Eld och lågor, en ny biofilm där även supermodellen Frida Gustavsson debuterar som skådespelare.
Annons

Vår svenska superstjärna Zara Larssson går från klarhet till klarhet. För ett par veckor sedan blev det officiellt att hon följer med världsstjärnan Ed Sheeran på turné i sommar – och nu har hon även gjort debut i filmbranschen. I en av vårens stora svenska filmer, Eld och lågor, gör Zara Larsson nämligen sin första cameoroll (gästspel av en känd person i en film).

I filmen uppträder Zara Larsson med en ny egenskriven låt som heter When I’m not around. Och i en intervju med Aftonbladet berättar filmens regissörer, Björn Stein och Måns Mårlind, om samarbetet med artisten:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

”Vi är väldigt glada att hon ville vara med i bild, vi har verkligen kunnat leka med tid och rum”, säger de bland annat i intervjun.

”Vi är stolta som tuppar”

Enligt regissörerna var det Zara Larssons idé att ta med sin egen låt i filmen, och den ska ha gjorts om till en mer jazzig version för att passa filmens stil bättre. I intervjun med Aftonbladet berättar Björn Stein även att Zara Larsson har fått se filmen – och att hon är väldigt stolt över slutresultatet:

Annons

”Vi hade visning för henne innan hon försvann vidare ut i världen. Hon var väldigt glad och tyckte att det här var jättekul. Det är ju hennes habitat, så att säga, att stå på scen. Hon blev väldigt förtjust i filmen och tycker att den är romantisk och vacker”, säger han och fortsätter:

”Vi är stolta som tuppar.”

Även supermodellen Frida Gustavsson debuterar på filmduken

Eld och lågor utspelar sig på 1940-talet och handlar om förbjuden kärlek och rivalitet. Filmen är baserad på en sann historia om de konkurrerande nöjesparkerna Gröna Lund och Nöjesfältet på Djurgården i Stockholm, och handlar om hur barnen till de respektive ägarna, Ninni och John, blir hemligt förälskade i varandra.

Ninni spelas av ingen mindre än supermodellen Frida Gustavsson – som även hon debuterar som skådespelare, och rollen som John görs av Albin Grenholm. Även Robert Gustafsson, Helena af Sandeberg, Pernilla August, Lennart Jähkel och Edvin Endre spelar i filmen.

Annons

Här uppträder Zara Larsson i Eld och lågor:

Foto: TT

Läs mer:

Annons
Innehåller annonslänkar