Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Zara Larsson efter veckorna i karantän: ”Jag är förbannad”

12 sep, 2020 
Av
Zara Larsson
I veckan kom beskedet att Storbritannien häver sina karantän-bestämmelser gentemot svenskar som reser in i landet. Världsstjärnan Zara Larssons reaktion är så rimlig!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 Kändisar som får oss att vilja färga håret rosaBrand logo
10 Kändisar som får oss att vilja färga håret rosa

Natten mot lördagen 12 september hävdes karantänskravet vid resor till Storbritannien från Sverige. Svenskar som reser in i landet behöver från och med nu inte spendera sina två första veckor i självkarantän. En person som precis gjort just detta är Zara Larsson, 22, och nu luftar hon sina känslor kring nya beskedet.

Suttit isolerad i två veckor

I sin story på Instagram postade Zara Larsson under fredagen ett klipp där hon beskrev hur hon har suttit i karantän i Storbritannien i två veckor, och att de nu prick på dag 14 lyfter restriktionerna.

– Jag är faktiskt förbannad! säger hon till följarna.

På Zaras ton går att förstå att hon säger det med glimten i ögat. Vi kan ändå känna med henne – hur typiskt är det inte att hon hann genomföra en hel karantän innan beskedet kom?!

Så spenderade Zara Larsson karantän

Zara Larsson anlände till Storbritannien för två veckor sedan och har gett sina följare flera glimtar av sin tid i självisolering. Den 3 september postade hon en spegelselfie på Instagram med caption ”International holiday”. Hon stod då på vad som såg ut att vara en takterrass i ett bostadsområde. I bilden syns höghus och blänk från lampor som lyser i dess fönster.

Annons

För en vecka sedan postade Zara två nya bilder från vad som återigen såg ut att vara ett tak på ett bostadshus. Zara skrev ”Vad du har på dig när du vill vara bekväm kl 7 men sexig kl 8” och syftade på sin outfit, en grå korsett i mjukistyg.

I veckan som gick postade hon en bild inifrån ett sovrum där hon poserade i ett matchande set byxor och crop-top. ”Spretande lugg”, skrev hon och syftade på sin frisyr.

Icke-nödvändiga resor avråds

Vad exakt Zara ska hitta på nu när hon alltså är fri att gå ut på stan i Storbritannien återstår att se. I somras avslöjade hon att hon spelat in låtar med brittiska megastjärnan Ed Sheeran men beslutat att inte ta med dem på kommande plattan. Hon sa även att det finns låtar där Ariana Grande körar i bakgrunden.

I samband med att singeln Love Me Land släpptes i juli sa Zara att albumet var på väg. Kanske är det lite brittisk PR hon ska göra nu? UD avråder fortsatt från icke nödvändiga resor till Storbritannien, så ett ärende i jobbet låter troligt.

Nuvarande avrådan gäller till och med den 23 september då UD bedömmer läget på nytt.

LÄS MER:

Se Zara Larssons grymma duett med idolen Carola

Se musikvideon till Zara Larssons nya låt Love Me Land

Zara Larssons kärlekslycka – första orden om nya relationen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons