Zara Larsson åker på turné med Ed Sheeran: ”Jag är så exalterad”

04 feb, 2019 
AvEmma Castman
Zara Larsson spelar med Ed Sheeran 2019
Nu står det klart att Zara Larsson kommer agera förband till världsartisten Ed Sheeran i sommar. Och även om de inte gör något stopp i Sverige finns det möjlighet att se vår svenska superstjärna på hemmaplan.
Annons

Just nu gör Zara Larsson succé med hitsingeln Ruin My Life. Låten, som släpptes i oktober förra året, har toppat flera listor runt om i Europa den senaste tiden – och är dessutom nominerad till Årets låt på Grammisgalan som går av stapeln nu på torsdag.

Därtill står det klart att Zara Larsson kommer att följa med den hyllade världsartisten Ed Sheeran på Europaturné i sommar. Det blev officiellt på Zara Larssons Twitter för ett par dagar sedan, då hon bland annat skrev:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

”Jag är så exalterad över att få meddela att jag kommer följa med Ed Sheeran på turné genom Europa.”

Flera turnéstopp är redan utsålda

Enligt biljettjänsten Live Nation kommer Zara Larsson att vara förband till Ed Sheeran på fem av artistens 32 Europaspelningar i sommar. De kommer att äga rum i Frankrike och Italien, och redan nu är tre av fem konserter utsålda.

Förutom Zara Larsson kommer James Bay och The Darkness att följa med Ed Sheeran på turnén. Än så länge är inga spelningar planerade i Sverige, men det står klart att Ed Sheeran kommer besöka både Finland och Danmark.

Ed Sheeran åker på sommarturné 2019
Ed Sheeran åker på turné till bland annat Danmark och Finland. Foto: Octavio Jones/TT

Zara Larsson spelar i Sverige två gånger 2019

Men för de som törstar efter att titta på Zara Larsson på hemmaplan är det ändå inte kört. Förutom att åka på turné med Ed Sheeran kommer vår svenska superstjärna nämligen att göra tre festivalspelningar i Norden: Stavernfestivalen i Norge den 6:e juli, Sensommar!-festivalen i Sundsvall den 13:e juli och slutligen Way Out West i Göteborg den 8:e augusti.

Annons

Ytterligare artister som kommer att uppträda på Way Out West 2019 är bland andra Seinabo Sey, Cardi B och James Blake. Till Sensommar! kommer bland andra Fricky och Martin Garrix.

Foto: Karin Törnblom/TT

Läs mer:

Annons