Efter plastikryktena: Zac Efron om vad som hänt med hans ansikte

Zac Efron 2022

Sedan en tid tillbaka har det spekulerats kring vad som lett till Zac Efrons drastiska utseendeförvandling. Nu berättar han själv om vad som hänt efter ryktena om käkimplantat.
Barnskådisar i Hollywood nu och då
2:06

Efter reklamen: Barnskådisar i Hollywood nu och då

(2:06)

Slå på ljud

High School Musical-stjärnan Zac Efron slog igenom redan som 19-åring, och sedan dess har vi fått följa hans utveckling genom filmer som Hairspray, 17 again och Baywatch. 16 år efter genombrottet har nu fansen börjat spekulera i Zacs drastiska utseendeförvandling – och vad som ligger bakom den.

12 kändisar som ändrat namn – utan att du märkt det

Plastikrykten kring Zac Efron

I april 2021 började rykten florera att Zac Efron gjort någon typ av plastikoperation efter han deltagit i Bill Nyes Earth Day Musical på Facebook. Några av fansen påpekade att han såg ut som om han blivit stucken av ett bi, och även hans mamma ringde och frågade Zac efter ryktena cirkulerat, om han faktiskt gjort något ingrepp.

Inför premiären av Zac Efrons nya film The Greatest Beer Run Ever i september 2022 späddes ryktena på ytterligare då stjärnan såg ännu mer oigenkännlig ut än tidigare. Men nu svarar stjärnan på vad som egentligen ligger bakom utseendeförvandlingen.

Zac Efron 2013

Zac Efron 2013

Zac Efron 2022

Zac Efron 2022

Zac Efron svarar på ryktena

På Torontos filmfestival fick Zac Efron nyligen frågan om han hört ryktet att plastikkirurgi skulle ligga bakom hans nya utseende.

– Jag hörde det från min mamma, jag läser aldrig någonting på internet, så jag bryr mig egentligen inte, svarade Zac.

Han berättade även nyligen i en intervju med Men's Health att han slog upp sin käke i en olycka 2013, vilket resulterade i att han blev tvungen att linda in hela sin mun. Olyckan ska ha skett när han halkat i en vattenpöl i närheten av hans hem och slagit i ansiktet i kanten av en fontän. Det resulterade i att Zac fick ett stort jack i ansiktet som krävde många stygn. Zac berättar också att käkmusklerna tagit skada i olyckan och började växa som effekt av den.

– Det var ganska roligt. Jag menar det sög, jag dog nästan, men allt är lugnt, säger Zac Efron.

Källa: Entertainment Tonight, Foto: TT

Se skådespelarnas första filmroller
0:59

Efter reklamen: Se skådespelarnas första filmroller

(0:59)

Slå på ljud