Zac Efron vill spela in en ny High School Musical-film

Zac Efron

Vi ser honom ständigt i nya filmer men det var som lagkapten i Wildcats som det hela började. Nu avslöjar Zac Efron att han gärna gör en ny High School Musical-film då en återträff med gänget står högt upp på önskelistan.
12 maj, 2022
Kändisarna som medverkat i Småstjärnorna som barn
0:49

Efter reklamen: Kändisarna som medverkat i Småstjärnorna som barn

(0:49)

Slå på ljud

Zac Efron slog igenom som Troy Bolton i High School Musical-filmerna för över 15 år sedan. Ja... det har gått så lång tid sedan vi fick följa med i Gabriella Montez och Troy Boltons kärlekshistoria bland sång, basket och matte.

Filmen fick sedan två uppföljare och därefter gjorde Disney+ en spinoff-tv-serie med Olivia Rodrigo i huvudrollen. Vi är nog många som blir nostalgiska när det gället High School Musical-filmerna och önskar oss en återförening av karaktärerna Gabriella, Troy, Sharpay, Ryan, Chad och Taylor.

Zac Efrons egna ord om att återförenas med High School Musical-gänget

Det har tidigare spekulerats i olika typer av fortsättningsfilmer men än verkar inget fastslaget. Däremot kommer nu Zac Efron med glädjande besked till att High School Musical-fans. Det är under en intervju med E! News som skådespelaren berättar om sina tankar kring en återförening med HSM-gänget.

Minns du skådisarna i High School Musical? Så ser de ut i dag

På frågan om han skulle vara intresserad av en ny High School Musical-film svarar Zac självklart och fortsätter sedan:

– Att få möjligheten i någon form att gå tillbaka och arbeta med det gänget skulle vara fantastiskt. Jag hoppas att det händer, mitt hjärta är fortfarande där, säger Zac Efron.

Zac Efron och Vanessa Hudgens kärlekshistoria

Något som gjorde High School Musical-hysterin ännu större under början av 2000-talet var att det inte bara var karaktärerna Troy och Gabriella som blev kära – utan även skådespelarna själva. Zac Efron och Vanessa Hudgens var nämligen ett par i verkligheten under fyra års tid innan relationen tog slut.

Foto: TT/Disney