Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

You säsong 3: Trailern, första bilderna och premiärdatumet

31 aug, 2021 
AvSaga Pettersson
You säsong 3: Trailern, första bilderna och premiärdatumet
Äntligen! You säsong tre har fått ett premiärdatum på Netflix, och i samband med det släpper streamingtjänsten både en trailer och de allra första bilderna från den nya säsongen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Det här är nytt på Netflix i septemberBrand logo
TV: Det här är nytt på Netflix i september

Så, snart (och äntligen!) är väntan över. Säsong tre av Netflix populära serie You kommer i höst. Ja, vi vet premiärdatumet! Och med det beskedet kom även en trailer och de första bilderna från den tredje säsongen. Producenten Sera Gamble skvallrade i våras om att serien kommer att fortsätta vara lika galen som innan.

”Avsnitten är helt galna och allas insatser är sjukt bra”, skrev hon på Twitter.

Ps. har du inte sett säsong två så ska du nog undvika att läsa vidare för spoilers förekommer.

Annons

Så slutade säsong två av You

You är inte ospännande, om vi säger så. I den första säsongen fick vi följa Joe Goldberg, som spelas av Penn Badgley, som blev besatt av Guinevere. Och i den andra säsongen flyr Joe till Los Angeles och byter identitet för att komma undan sitt förflutna. Han träffar en ny tjej, Love Quinn, som spelas av Victoria Pedretti, och i slutet av säsongen väntar paret barn.

Nå väl, frid och fröjd, kan man tro. Eller? I slutet av den andra säsongen ser vi även hur Joe blir märkligt intresserad av deras nya granne, och han säger till sig själv att han ska hitta ett sätt att närma sig henne på. Kommer historien om Joes besatthet att återupprepa sig i säsong tre? Det återstår att se!

Första bilderna från nya säsongen av You på Netflix
Joe med hans och Loves nyfödda son.
Annons
Första bilderna från säsong tre av You
Här möter Joe den nya grannen Marienne, som spelas av Tati Gabrielle.

Trailern för You säsong tre

I den nya trailern ska Joe och Loves nyfödda son namnges. Joe håller monolog genom hela trailern, och där säger han bland annat:

– En pojke är inte vad vi förväntade oss, och jag skulle ljuga om jag sa att tanken på en mini-jag endast är spännande – och utan utmaningar. Låt oss bara säga att jag hoppas att du gör som jag säger, inte som jag gör. Men om du gör det, kan jag ändra mig. Jag kommer vara en man du ser upp till. En man du är stolt över att kalla pappa.

Annons
Penn Badgley och Victoria Predetti i You säsong 3
Penn Badgley som Joe och Victoria Pedretti som Love Quinn, med deras lilla son.

Och sonen får namnet Henry.

Då har You säsong tre premiär

Det är i slutet av trailern som vi får veta att den nya säsongen kommer att ha premiär på streamingtjänsten den 15 oktober.

Foto: Netflix

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons