Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Yolanda Hadid om att vara ensamstående mamma till Gigi och Bella

30 sep, 2021 
AvElin Jonsson
mamma yolanda med döttrarna Bella och Gigi hadid.
Efter separationen från Bella, Gigi och Anwar Hadids pappa levde modellen Yolanda Hadid länge som ensamstående. Nu öppnar hon upp om svårigheterna kring det.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 6 kändisbarn som har gått i sina föräldrars fotspårBrand logo
TV: 6 kändisbarn som har gått i sina föräldrars fotspår

De välkända supermodellerna Gigi och Bella Hadid är döttrar till pappa Mohamed Hadid och modellmamman Yolanda Hadid – som också är föräldrar till deras lillebror Anwar Hadid. När syskonen var i småbarnsåldern, år 2000, valde dock mamma Yolanda och pappa Mohamed att separera. Och den före detta Real Housewives of Beverly Hills-stjärnan Yolanda Hadid levde länge som ensamstående mamma till sina tre barn.

Gigi och Bella Hadid har även två äldre systrar, Marielle och Alana Hadid, som Mohamed Hadid fick under sin relation med Mary Butler, innan äktenskapet med Yolanda.

Annons
familjen hadid
Hadid gånger tre på gala!

Yolanda Hadid om att vara ensamstående med tre barn

I samma veva som det firas mors dag i amerika visar Yolanda Hadid nu upp en bild på sina två döttrar Gigi och Bella Hadid på sina sociala medier. Samtidigt öppnar hon upp om hur svårt det kan vara att på egen hand, utan någon närvarande partner, ta hand om barnen. Hon gör dock klart att det i slutändan alltid är värt det.

”Att vara en ensamstående mamma som uppfostrar och tar hand om småbarn kan verkligen vara överväldigande ibland. Men snälla kom verkligen ihåg att all den tid du investerar i dina barn kommer tillbaka till dig miljoner gånger om. Att vara mamma är mitt livs största bedrift. Jag är så stolt över de här två underbara själarna som jag har turen att kalla mina. Jag är så stolt över allt ni gör och allt ni är...”, skriver modellmamman Yolanda intill bilden på två av sina modelldöttrar.

Annons

Yolanda Hadids kärleksliv

Elva år efter separationen från barnens pappa Mohamed Hadid gifte sig Yolanda Hadid på nytt. Denna gång med musikproducenten David Foster, som hon senare skiljde sig från 2017. Och sedan snart tre år tillbaka är det Joseph Jingoli som är Yolanda Hadids pojkvän!

syskonen hadid och yolanda
Även bror Anwar (som för övrigt är tillsammans med Dua Lipa) är inne och nosar på modellandet.

Yolanda Hadids nya liv som mormor

Yolanda Hadid älskar även sin roll som mormor! Efter det att Gigi Hadid och Zayn Malik blev föräldrar åt lilla dottern Khai i september 2020 är det tydligt att Yolanda är superlycklig.

Annons

”Mitt hjärta exploderar med så mycket kärlek och glädje för den här lilla flickan. Hon är en ängel som har skickats till oss från ovan”, skrev den då nyblivna mormorn på sina sociala medier. Härom veckan fylle även Yolanda ett år som mormor vilket hon också gärna visade upp på sina sociala medier.

Foto: TT/Instagram

TV: 5 saker du inte visste om Bella HadidBrand logo
TV: 5 saker du inte visste om Bella Hadid
Annons