William från Skam i Stockholm – hitflugen som gäst till Fashion week

29 jan, 2017 
AvLisa Arnell
Skam-febern fortsätter. I veckan gick Hannah och Amanda ut med att de kommer ta hit William, eller Thomas Hayes som han egentligen heter, under Fashion week som startar i Stockholm på söndagen.
Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

På tisdagen är han gäst när Hannah och Amandas klädmärke Daisy Grace bjuder in till filmvisning och middag för att visa sin nya kollektion.

Amanda Schulman har tidigare bekräftat att de flyger in Thomas till Daisy Graces visning under Fashion week.

– Att synas genom profiler är det absolut mest kraftfulla sättet att både bygga varumärke och driva försäljning och just nu är Thomas och hela Skam-gänget de ultimata profilerna, både när det kommer till hajpen och till värderingarna vi ser i Skam.

Och Thomas ligger inte på latsidan. Enligt sociala medier verkar han ha flera saker inbokade under veckan. I natt syntes han på innekrogen Brillo i Stockholm. Och eftersom han vid sidan om att vara skådespelare också jobbar som DJ så känns det ju inte helt otroligt att han även planerar något sådant appearance.

Annons

 

Och att det är Stockholm som gäller nu i några dagar märks i alla hans kanaler. På Snapchat ligger flera klipp från den svenska huvudstaden. Igår lade han upp låten Stockholm Syndrome på twitter.

Tidigare i januari twittrade han om sin nordiska rundresa som efter Stockholm går vidare till Köpenhamn. Så om du vill få en glimt av den norska stjärnan så får du passa på i början av nästa vecka. 

Annons