Wilhelm och Simon 4-ever? Första bilderna från säsong 3 är släppta

14 apr, 2023 
Simon och Wilhelm i Young royals S3
Det blir mer Young royals! Nu meddelar Netflix att inspelningarna av den tredje och sista säsongen är igång. Här är bilderna!
Annons
5 saker du kanske inte visste om skådespelarna i Young Royals
5 saker du kanske inte visste om skådespelarna i Young Royals

Tv-serien Young royals utspelar sig på internatskolan Hillerska. I första säsongen av Netflix-serien inleder Simon (Omar Rudberg) och Wilhelm (Evin Ryding) en romans i hemlighet. Deras relation avslöjas när prinsens syssling August (Malte Gårdinger) läcker en video på Simon och Wilhelm ihop. Prinsen förnekar i ett offentligt uttalande att det skulle vara Simon på videon vilket får deras relation att ta slut.

Samtidigt kämpar Wilhelm med förlusten av sin bror som omkom i en bilolycka i första säsongen. Wilhelm är nu näst i tronföljden och tycker inte alls om offentligheten och kraven på att hålla tal.

Annons

I andra säsongen börjar Simon dejta en ny kille. Men det är tydligt att han inte glömt bort Wilhelm. Frågan är om det kommer bli Wilhelm och Simon tillslut.

Young royals säsong 3 har börjat spelas in

Den 13 april meddelade Netflix att den tredje säsongen av Young royals börjat spelas in. Seriens huvudmanusförfattare, Lisa Ambjörn, har tidigare sagt att den kommande säsongen blir den sista.

– Tack vare alla fans engagemang för vår historia får vi nu möjlighet att berätta den sista. Slutet har varit klart för mig från första början och jag är så tacksam och hedrad över att få avsluta den här sagan som det var tänkt, sa hon i ett pressmeddelande från Netflix i december.

Här är nya bilderna från inspelningarna av Young royals

Omar Rudberg, Edvin Ryding och Malte Gårdinger.
Omar Rudberg, Edvin Ryding och Malte Gårdinger.

Young royals spelas in på Kaggeholms slott och Stora Sundby.

Annons
Nikita Uggla, Felicia Truedsson, Frida Argento och Mimmi Cyon.
Nikita Uggla, Felicia Truedsson, Frida Argento och Mimmi Cyon.

Parallellt med Simon och Wilhelms historia får vi följa andra elever på internatskolan Hillerska. Bland annat den rika Felice, spelad av Nikita Uggla.

Omar Rudberg och Edvin Ryding.
Omar Rudberg och Edvin Ryding.

Omar Rudberg och Edvin Ryding har blivit nära vänner under inspelningarna.

Annons

När har säsong 3 av Young royals premiär?

Netflix har ännu inte meddelat vilket datum säsong 3 av Young royals kommer ha premiär.

Annons
Innehåller annonslänkar