Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Way Out West släpper rabatterade biljetter inför 2019

20 nov, 2018 
AvSofia Börjesson
Way Out West släpper förtidsbiljetter!
Är du sugen på att åka på Way Out West 2019? Då kanske det är läge att fynda en rabatterad early bird-biljett redan på fredag? Då släpper nämligen festivalen ett begränsat antal biljetter till specialpris.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det må kännas som att sommaren är ljusår bort just nu, men tiden har en förmåga att springa iväg och rätt vad det är så har uteserveringarna öppnat igen och du undrar vart vintern tog vägen. Så! Det är med andra ord inte nödvändigtvis för tidigt att börja planera nästa sommar än.

Fredagen den 23 november släpper Way Out West sina första biljetter till festivalen som går av stapeln den 8-10 augusti 2019. Men antalet biljetter är begränsade, så den som vill hinna knipa en rabatterad plåt gör nog bäst i att hänga på låset på fredag morgon.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Lana Del Rey på Way Out West 2017.
Lana Del Rey på Way Out West 2017. Foto: IBL

Årets early bird-biljetter kommer i fyra olika varianter: standard, ungdom, premium och VIP. De tre förstnämnda är 300 kronor billigare än ordinarie pris och VIP-biljetterna är 400 kronor billigare. Erbjudandet gäller till och med måndagen den 26 november eller tills biljetterna tar slut, meddelar Way Out West.

Annons

Prislista: Way Out Wests early bird-biljetter

Standard: 1 695 kronor (ordinarie pris: 1 995 kronor)

Ungdom: 1 395 kronor (ordinarie pris: 1 695 kronor)

Premium: 2 195 kronor (ordinarie pris: 2 495 kronor)

VIP:  3 595 kronor (ordinarie pris: 3 995 kronor)

Ungdomsbiljetterna gäller för dem som är mellan 13 och 17 år gamla, premiumbiljetterna ger rabatt på mat och tillträde till snabbkön, och VIP-biljetterna ger bland annat tillträde till VIP-området.

Fler än 100 artister kommer att spela under festivalens tre dagar, och de första namnen väntas komma inom en snar framtid.

Early bird-biljetterna till Way Out West släpps alltså på fredag den 23 november klockan 09:00. Du hittar biljetterna här!

Läs mer:

ELLE på Statement: Så var det att vara på mansfri festival

Hurra! Amerikanska succéfestivalen kommer till Sverige

Backstreet Boys gör två stopp i Sverige under turnén 2019

Annons