Artisterna du inte får missa på Way Out West!

Artisterna du inte får missa på Way Out West!

13 augusti, 2015

Festivalsommaren tuffar på, och torsdag till lördag den här veckan (13-15 augusti) är det dags för Sveriges absolut stilsäkraste festival, Way Out West. Ni som ska till Slottsskogen i Göteborg ska INTE missa de här artisterna!

Mer Way Out West-läsning:

Kvinnliga artisterna du måste se på Way out west i sommar >

Kärlekskaoset bakom Florence and the machines nya skiva >

 

IBEYI

De franska tvillingsystrarna blandar soul och pop med stämsång och influenser från sitt kubanska arv: mixen är förtrollande.

 

FKA TWIGS

Begåvad och helt egen brittiska som gör mörk och lätt vrickad elektronisk spökmusik. (På senaste tiden har hon mest fått uppmärksamhet i media för att hennes armgodis heter Robert Pattinson, men det är ju en helt annan historia.)

http://www.youtube.com/watch?v=HIu3x965iGM

 

FLORENCE & THE MACHINE
Drottningen är tillbaka! Florence Welch sjunger om knepig kärlek med sådan styrka och pondus att hela Slottsskogen kommer att vibrera. Och vi kommer såklart att älska det!

 

BECK

Slackersnillet är en av de senaste 20 årens mest påhittiga och smarta artister. Bara en riktig loser missar den här konserten!!!

 

SHAMIR

Han kom som en varm sommarvind, direkt från Las Vegas, och svepte in oss i sin smittsamma diskopop. Shamir har gjort ett av årets svängigaste album, och efter den här risiga sommaren behöver vi verkligen dansa som om det inte fanns någon morgondag.

 

FATHER JOHN MISTY

Från jobbet som trummis i skäggiga folkrockgänget Fleet Foxes har Joshua Tillman pånyttfött sig själv som den ömsom cyniska och ömsom världsomfamnande kärlekspredikanten Father John Misty. Älskar man inte hans skiva I love you, honeybear bör man fundera på om man verkligen gillar musik över huvud taget!

 

CARIBOU
Smart dansmusik har vi inte alltid varit bortskämda med. Det är därför ni ska ge Dan Snaith, aka Caribou, en stor kram om ni ser honom. Sen dansar vi, alla ska med!

 

BENJAMIN BOOKER
Energisk, retrodoftande slyngelrock med ena foten i garage och den andra i blues. Att den charmige Benjamin har en perfekt rockröst blir grädde på moset.

http://www.youtube.com/watch?v=_h5R3Yo_IBw

 

TODD TERJE

Norsk dansmusiks bästa export på väldigt länge serverar färgglada drinkar med både paraply, extra frukt, och färgglada sugrör i. Sprakar och bubblar hela natten!

 

TYLER, THE CREATOR

Kan bli en av festivalens stora snackisar. Den mångsidige Odd Future-medlemmen gör mestadels hiphop med vassa kanter, hårda riff och ryter lika mycket som han rappar.

Mer Way Out West-läsning:

Kvinnliga artisterna du måste se på Way out west i sommar >

Kärlekskaoset bakom Florence and the machines nya skiva >