Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

WandaVision-stjärnan Elizabeth Olsens hårförändring gör succé

23 maj, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Elizabeth Olsen med sitt mörkblonda hår.
Skådespelaren och Olsen-tvillingarnas yngre syster Elizabeth Olsen har bytt från rött till mörkbrunt hår.
Så här ser WandaVision-stjärnan ut nu!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Elizabeth Olsen har slagit igen rejält de senaste åren. Marvel-fansen känner henne som Wanda Maximoff eller Scarlett witch från Avengers-filmerna och från Disney+-serien WandaVision där hon är en av huvudpersonerna.

Lizzy, som hon kallas, är den yngre systern till tvillingarna Ashley och Mary-Kate Olsen. Det släktskapet har under uppväxten varit något problematisk för henne.

– På den tiden ville jag inte ens bli associerad med Mary-Kate och Ashley alls, säger hon i en intervju med brittiska Glamour.

Annons
Elizabeth Olsen i WandaVision.
Elizabeth Olsen i WandaVision.

Funderade på att byta namn

Det fanns också en tid då hon övervägde att plocka bort Olsen och kalla sig för sitt mellannamn istället, för att slippa höra att hennes framgångar beror på släktbandet till de kända systrarna.

– Jag hade även någon form av uppfattning redan i unga år av att jag inte förtjänat någonting själv. Och det berodde inte på att jag inte var stolt över vad mina systrar sysslade med, det berodde endast på min egen osäkerhet, säger hon.

Annons

Nu råder det ingen tvekan om att hennes framgångar beror på henne själv. Hon har radat upp nomineringar och utmärkelser de senaste åren, bland annat för Martha Marcy May Marlene, Silent house och I saw the light.

Coolingen Lizzy på stan.
Coolingen Lizzy på stan.

Och nyligen var det dags igen på MTV movie and tv awards. Där kammade hon hem priset för bästa prestation i en tv-serie och för bästa fight. Båda utmärkelserna fick hon för sin insats i WandaVision.

Gör succé med nya frisyren

Där är vi ju vana att se henne med rött hår, och när hon inte iklär sig rollen som Scarlett Witch brukar hon ha mörkblont hår och inte sällan mittbena. Så ser det dock inte ut under galan!

Annons

Där dyker hon nämligen upp med mörkbrun lugg och håret är uppsatt i en fin knut.

Elizabeth Olsen i sin nya frisyr!
Elizabeth Olsen i sin nya frisyr!

Och den nya looken verkar ha gått hem hos fansen. När MTV delar bilder från kvällen på Instagram rasar det in glada kommentarer.

”Hon är så himla fin”, skriver en person.

”Hon är urläcker” skriver en annan.

”Sluta hon är så söt”, skriver en tredje.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons