Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Nya bilderna på Vivienne Jolie-Pitt – är en kopia av Angelina

17 aug, 2023 
AvLinda Strömbäck
Angelina Jolie
Angelina Jolie och Brad Pitts yngsta dotter Vivienne har vuxit upp. Se nya bilderna på 15-åringen här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
9 kändisar som sett ut exakt som deras barn gör nuBrand logo
9 kändisar som sett ut exakt som deras barn gör nu

Angelina Jolie och Brad Pitt välkomnade sina två yngsta barn, Vivienne och Knox, 2008. Tvillingarna blev en stor snackis när deras ankomst annonserades och hamnade dessutom på omslaget av Hello Magazine – endast tre veckor gamla. Idag har kändisdottern Vivienne vuxit upp och fångas ofta på bild tillsammans med Angelina.

Se nya bilderna här!

Vivienne Jolie-Pitt idag

Idag har Vivienne Jolie-Pitt hunnit bli 15 år gammal och går i sina föräldrars fotspår. 2014 medverkade hon i Maleficent (där Angelina spelar huvudrollen) som den unga versionen av Elle Fannings karaktär Aurora – aka Törnrosa.

Annons

– Vi gjorde det tillsammans och vi hade så kul. Jag blev faktiskt förvånad över hur duktig hon var, hon gick dit och gjorde avtryck! Det var skrämmande, sa Angelina Jolie vid tidpunkten.

Vivienne bor idag med sin mamma i Los Angeles, och är även delaktig i Angelinas Broadway-projekt, The Outsider. Musikalen är baserad på boken med samma namn samt Francis Ford Coppolas film från 1983. Vivienne har anmält sig som sin mammas assistent under projektet.

– Viv påminner om min mamma på det sättet att hon inte är fokuserad på att vara mittpunkten av allt, utan vill istället stötta andra i kreativa sammanhang. Hon är väldigt eftertänksam och seriös när det kommer till teatern och jobbar hårt för att förstå hur hon kan bidra på bästa sätt, säger Angelina Jolie i ett uttalande People tagit del av.

Angelina Jolie och dottern Vivienne i New York City.
Angelina Jolie och dottern Vivienne i New York City.
Angelina Jolie och dottern Vivienne i augusti 2023.
Angelina Jolie och dottern Vivienne i augusti 2023.
Annons

Foto: TT

Shiloh Jolie Pitts stilresa genom årenBrand logo
Shiloh Jolie Pitts stilresa genom åren

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons