Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Blir det en säsong 4 av virgin River? Allt vi vet

13 jul, 2021 
AvErika Garmelius
Virgin River säsong 4
Virgin River är Netflix-serien som alla pratar om. Serien hade premiär 2019 och sedan dess har vi fått ta del av tre spännande säsonger. Men blir det en fjärde säsong? Här är allt vi vet.
Annons
Nytt på Disney+ i sommarBrand logo
Nytt på Disney+ i sommar

Netflix-serien Virgin River hade premiär 2019 och tog oss alla med storm, den låg länge på topplistan. Dramaserien är baserad på romanserien Virgin River, skriven av författaren Robyn Carr. I huvudrollen finns Alexandra Breckenridge och Martin Henderson.

Vad handlar Virgin River om?

Virgin River är en feelgood-serie som handlar om specialistsjuksköterskan/barnmorskan Melina Monroe som flyttar från sitt liv i Los Angeles för den lilla staden Virgin River i norra Kalifornien. Hon vill börja om på nytt. Hon får ett jobb på stadens läkarmottagning men läkaren är allt annat än välkomnande. Serien bjuder kärlek, sorg och glädje. Genom säsongerna får vi följa Melinas nya liv i staden Virgin River.

Annons

Blir det en säsong 4 av Virgin River?

Säsong 3 av serien Virgin River hade premiär den 9 juli 2021 där vi får ta del av både ny romans och sorg. Trots att säsong 3 nyligen hade premiär, längtar vi redan efter en säsong 4. Netflix har inte officiellt gått ut med ett nytt datum för premiären av säsong 4 men det är bekräftat att det blir en till säsong.

När har säsong 4 av Virgin River premiär?

Säsong 4 av serien Virgin River spelas in just nu i Vancouver och förhoppningen är att de kommer bli klara i slutet av november. De har inte släppt något datum ännu, men det spekuleras om en premiär under sommaren eller hösten 2022. Vi längtar!

Foto:TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons