Vinn biljetter till ELLE-galan 2022 på TikTok

vinn biljetter till elle-galan 2022

Ta chansen att tävla om biljetter till dig och en vän till årets modefest! Visa upp din mest kreativa gala-beautylook på TikTok för en chans att vinna.
07 april, 2022

Tävlingen är avslutad.

Grattis till @saraa.kassem och @jagarallergiskmothastar, ni har vunnit biljetter till ELLE-galan och har kontaktats av ELLE-redaktionen. Tack till alla er som deltog i tävlingen, ni var alla fantastiska och vi älskade att se era kreativa galalooks!

​​
@saraa.kassem här är mitt bidrag 💜✨ :)) @ellesverige #ellegalan2022 #mingalalook #galalook ♬ original sound - 444

Nu har du chansen att vinna biljetter till årets största modefest! ELLE-galan äger rum på Grand Hôtel i Stockholm den 29 april 2022 och ELLE tävlar nu ut 2 biljetter till 2 personer. Så ta chansen att vinna en biljett vill dig själv och en kompis!

Så tävlar du

@ellesverige

Vinn biljetter till ELLE-galan! Gör en video med din bästa beautylook, följ oss här på TikTok och tagga @ellesverige och #ellegalan2022 och #mingalalook för en chans att vinna. Två personer kommer vinna två biljetter var. Du måste vara över 18 för att delta. Vinnarna kommer dras den 19 april och om du vinner har du 48 timmar på dig att svara och bekräfta vinsten, annars kommer en ny vinnare dras. Läs fulla tävlingsvillkoren på elle.se (länk i bio). Tävlingen arrangeras av ELLE Sverige.

♬ I Just Wanna Know - Luke Reeves

Tävlingen går ut på att göra en så kreativ beautylook som möjligt! Filma din kreativa gala-makeup (the sky is the limit!) och publicera din video på TikTok. Använd hashtaggarna #ellegalan2022 och #mingalalook, och se till att följa och tagga @ellesverige på TikTok för en chans att vinna!

Vi vill fira och lyfta kreativitet, lekfullhet och fest – hur du väljer att tolka det är helt upp till dig. Fantasifullhet is key!

Tävlingsvillkor

Tävlingen arrangeras av ELLE Sverige. Juryn består av ELLE-redaktionen och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. För att delta måste du fyllt 18 år, och du måste kunna styrka din ålder. Du har 48 timmar på dig att svara på mailet om att du har vunnit, annars går vinsten till någon annan.

Galan äger rum den 29 april 2022 på Grand Hôtel i Stockholm och vinnaren står själv för eventuell resa till och boende i Stockholm. Vinnaren kommer utses och kontaktas den 19 april via DM på TikTok (tänk på att du måste följa @ellesverige för att vi ska kunna kontakta dig).

2:40

Efter reklamen: Oscarsgalan 2022: Bilderna från röda mattan

(2:40)

Slå på ljud