Vill du vara med i Vår tid är nu? Här söker du!

Vill du vara med i Vår tid är nu? Här söker du!

Snart är berättelsen om familjen Löwander på Djurgårdskällaren slut. Men innan dess ska en specialsäsong spelas in – och nu har du chansen att vara med!
05 september, 2019

Skriv in den 28 oktober i almanackan! Då är det äntligen premiär för den tredje säsongen av Vår tid är nu, SVT:s hyllade kostymdrama om familjen Löwander.

Säsong tre utspelas under åren 1968-1971, alltså över 25 år sedan vi fick kliva in på restaurang Djurgårdskällaren för första gången:

– Året är 1968, vilket är en väldigt spännande tid rent politiskt i Sverige. Det är till exempel ett helt nytt vänstergäng som kommer in i serien. Men vi kommer fortfarande att vara kvar på restaurangen och Calles och Ninas kärlekshistoria kommer fungera som en röd tråd genom berättelsen, säger skådespelaren Charlie Gustafsson (Calle).

En bild på karaktärerna Calle och Nina i tv-serien Vår tid är nu, som nu söker statister.

Kärlekssagan om Calle och Nina har tagit hela Sverige med storm.

”Det här har verkligen varit en era”

Berättelsen om Calle och Nina tar dock inte slut där. Julen 2020 släpps en specialsäsong av tv-serien, bestående av fyra avsnitt som utspelas ett halvår efter händelserna i säsong 1. Men sedan är det över:

– Det här har verkligen varit en era. Vår tid är nu kommer verkligen alltid att vara en väldigt speciell period i våra liv. Vi har jobbat med det här så länge, vi är inne på vårt fjärde år snart och det är klart att det har betytt jättemycket för oss både privat och i arbetslivet, säger skådespelerskan Hedda Stiernstedt (Nina).

Nu har du chansen att vara med i de allra sista avsnitten! Inför inspelningarna av specialsäsongen, som drar igång i september, söker produktionen nämligen efter statister. Filminspelningen sker i Stockholm mellan 24-25 september och allra helst ska du ha möjlighet att närvara under båda dagarna.

SVT söker främst personer utan färgat hår, tatueringar eller piercingar. Ersättningen ligger på 400 kronor.
Klicka här för att söka!

Skådespelarna Hedda och Charlie om Vår tid är nu:

Hedda Stiernstedt och Charlie Gustafsson om Vår tid är nu
Slå på ljud

Läs mer:

På SVT i höst: Vår tid är nu säsong 3 med Hedda och Charlie

Nu kan du tjuvkika på Vår tid är nu säsong 3

Ny specialsäsong av Vår tid är nu – då har den premiär