Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Victorias secret fashion show 2016 visas i Paris

24 okt, 2016 
AvJenny Fredriksson
I år är det Paris som har den stora äran att få agera värdstad till en av höstens stora mode och nöjesevent.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Grattis Paris! Victorias secret har en ikonisk status som modevisning. Att bli utnämnd till en VS-ängel är otroligt prestigefyllt och lukrativt.

Uppladdningen är i full gång och internet vibrerar av rykten om vilka modeller som ska bli bokade till årets show och inte. I princip ligger alla toppmodellerna av rang i hårdträning och castingen är i full gång i New York. (Spana in Instagram ifall du behöver en extra träningsboost på #TrainLikeAnAngel)

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Ryktet säger att det kommer att bli en helt ny modell-line up och take på visningen som äger rum i Paris det här året.

De modeller som har blivit spottade på årets casting är: Hannah Ferguson, Nadine Leopold, Frida Aasen, Sharina Gutierrez, Manuela Frey, Anja Leuenberger, Gabby Westbrook, Annika Krijt, Maylin Aguirre, Irina Djuranovic, Daniel Pimentel, Solveig Mork, Sasha Kichigina, Soo Joo Park, Alena Podloznaya, Maggie Laine, Diane Mello, Ebonee Davis, London Myers,Noel Berry, Fernanda Liz, Sofia Resing, Josephine Le Tutour, Sandra Kubicka, Valentine Bouquet, Megan Blake Irwin, Lindsay Whidby, Amanda Murphy och Hyun Ji Shin. Och nu återstår det att se vem som blir bokad.

Annons

Konkurrensen är som sagt stenhård men vi kommer definitivt att få se vår svenska toppmodell Elsa Hosk ta catwalken med storm i en liten underbar mini-oufit.

En annan nyhet är att Max Factor går in som huvudsponsor. Märket kommer därmed även att skapa makeup-looken för alla änglar. Stella Maxwell, toppmodell och stjärna på social medier, är Max Factors nya modellmusa och ambassadör.

Victoria’s secret fashion show har blivit ett globalt fenomen, med publik i över 180 länder runt om i världen. Sedan debuten i New York 1995 har modevisningen anordnats i Cannes, Los Angeles, Miami, London och nu Paris. Showen produceras av Done+Dusted, Inc. med Edward G. Razek, Monica Mitro, Ian Stewart och sedan Hamish Hamilton som produktionsledare och regissör.

Spana in lite sköna bilder från förra årets show i bildspelet nedan.

LÄS OCKSÅ:

 Här är bilderna från Victorias´s secret fashion show 2015

Säg hej till Victorias secret-änglarnas pojkvänner

Victorias secret-modellen Izabel Goulart: Jag tvingar min tränare att köra stenhårt med mig

 

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons