Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Victoria och David Beckhams son Cruz är en kopia av pappa på nya bilden

27 okt, 2021 
AvElin Jonsson
Nu är Victoria och David Beckhams son Cruz 16 år gammal, och efter en bild från semestern gör folket nu klart att han är en kopia av sin far.
Se bilden här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Victoria och David Beckhams mest minnesvärda looks genom årenBrand logo
TV: Victoria och David Beckhams mest minnesvärda looks genom åren

David Beckham och Victoria Beckham (då Victoria Adams) möttes 1997 och de blev snabbt ett av världens kändaste par. Hon och Spice girls hade precis gjort entré i världen och debutplattan gjorde braksuccé på försäljningslistorna över stora delar av världen. Och han var under sin karriär en av världens absolut främsta fotbollsspelare i bland annat Manchester United.

Efter det har Victoria Beckham fortsatt sina framgångar, bland annat genom sitt klädesmärke och sitt sminkmärke.

David och Victoria Beckham fick sitt första barn Brooklyn i början av 1999, som idag gör som sina kändispäron och lever ett liv i rampljuset som både modell och influencer. Ett par år senare föddes Romeo, 2002 och ja, även han är modell och signades redan som tioåring till modemärket Burberry. Dottern Harper kom till världen 2011, och har även hon visat ett intresse för mode.

Annons
David och Victoria Beckham med sönerna Romeo, Cruz och Brooklyn på konsert med The Jonas Brothers 2010.

Victoria Beckham och familjens fina weekend

Sedan har paret Beckham även yngsta sonen Cruz, 16, som är lite utav ett musikaliskt geni, vilket han visat prov på ett antal gånger på sina sociala medier. I veckan delade mamma Beckham med sig av lite semesterbilder från resan till Napa, Kalifornien, på sina sociala medier – och nog såg familjen ut att ha det väldigt mysigt.

”Den mest underbara av höstdagar”, skriver hon samtidigt som hon visar upp en bild på dottern Harper och sonen Cruz intill en liten plaskdamm och träd som börjar inta höstens färger.

Annons

Cruz likhet med pappa Beckham

Givetvis tar det inte lång tid innan hyllningarna, lajksen och kommentarerna ramlar in under Victoria Beckhams nya familjebild. Flera personer häpnar även över sonen Cruz likhet med sin pappa David Beckham, och vi kan inte annat än att hålla med – far och son är lika som bär!

Mor och son!
Spana in likheterna här med den yngre David Beckham (!!!)
Bild från 2007 tillsammans med Victoria vid flygplatsen i LA.

Foto: TT/Instagram

Se också: Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoriaBrand logo
Se också: Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoria

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons