Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Victoria och Daniel dementerar ryktena om skilsmässan

19 feb, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
AvJessica Rådne
FotografTT
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria.
Kungahuset har i ett pressmedelande nu kommenterat ryktena om att kronprinsessan Victoria och prins Daniel ska skilja sig.
Annons
11 bilder på Victoria och Silvia – när de är lika gamlaBrand logo
11 bilder på Victoria och Silvia – när de är lika gamla

Det svenska kungahuset brukar sällan kommentera rykten som har med medlemmarna i familjen att göra. Men under lördagsförmiddagen delades ett inlägg på kungahusets officiella Instagramkonto där kronprinsessparet dementerar spekulationerna som cirkulerat om att de ligger i skilsmässa.

”Det har kommit till vår kännedom att det pågår en omfattande negativ ryktesspridning rörande vår privata relation. Påståenden sprids om svek i relationen och en förestående skilsmässa”, står det i pressmeddelandet som är undertecknat av kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

”I normala fall kommenterar vi inte rykten och spekulationer. Men för att värna vår familj önskar vi klargöra, en gång för alla, att de rykten som nu sprids helt saknar grund”, fortsätter de.

Annons

Daniel och Victorias kärlekshistoria

Paret träffades 2001 när prins Daniel, då Daniel Westling, agerade personlig tränare åt kronprinsessan på gymmet Master Training i Stockholm.

Deras första dejt var på en Britney Spears-konsert i Globen samma år.

– Ganska tidigt ville vi tro att det skulle bli vi. I alla fall jag, har Victoria berättat i boken Vårt bröllop.

Deras relation blev offentlig 2002 när bilder på paret tillsammans började dyka upp. I februari 2009 gick de ut med sin förlovning, och den 19 juni 2010 gifte sig kronprinsessan Victoria och prins Daniel i Storkyrkan i Gamla stan. Paret har två barn tillsammans, prinsessan Estelle, 9, och prins Oscar, 5.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons