Victoria Beckhams fina ord till Brooklyns fästmö Nicola Peltz

Victoria Beckham verkar tycka om sonen Brooklyns fästmö Nicola Peltz.

TT
Brooklyn Beckham och Nicola Peltz förlovade sig förra sommaren.
Nu visar Victoria Beckham sin kärlek för sonens fästmö – och den verkar vara ömsesidig.
05 april, 2021
1:11

Efter reklamen: Spice Girls-hitsen du kan ha sjungit fel

(1:11)

Slå på ljud

Påskhelgen gick i familjens tecken för Beckhams, och David och Victoria kunde tillbringa den tillsammans med alla sina barn. Förutom sönerna Brooklyn, Romeo och Cruz och dottern Harper var äldsta sonens fästmö Nicola Peltz med, och hon tycks ha blivit en självklar del av familjen.

Nicola Peltz kärlekssaga med Brooklyn Beckham

Brooklyn Beckham, 22, och skådespelaren Nicola Peltz, 26, gick första gången ut offentligt med sitt förhållande i januari förra året. De hade tidigare synts tillsammans ute på en dejt, och när hon fyllde år lade Beckham upp en rad bilder på henne och de två tillsammans.

”Grattis på födelsedagen, babe. Du har ett sådant fantastiskt hjärta”, skrev han och delade bland annat en bild när de håller om varandra.

I juli samma år avslöjade paret att de förlovat sig.

”För två veckor sedan friade jag till min själsfrände och hon sade ja. Jag är den lyckligaste mannen på jorden. Jag lovar att bli den bästa maken och en dag den bästa pappan”, skrev Brooklyn Beckham på Instagram.

Nicola Peltz delade också med sig av den glada nyheten på sociala medier.

”Du har gjort mig till världens lyckligaste tjej. Jag längtar efter att tillbringa resten av mitt liv vid din sida. Din kärlek är den dyrbaraste gåvan”, skrev skådespelaren som bland annat synts i The last airbender, Transformers: Age of extinction och tv-serien Bates motel.

Victoria Beckhams fina ord till svärdottern

Brooklyn Beckham tog under påskhelgen med sin älskade till sina föräldrars och syskons firande – och det gillades skarpt!

”Att vår familj är tillsammans är den dyrbaraste gåvan den här påsken. Vi har saknat er och älskar er båda så mycket”, skriver Victoria Beckham på Instagram och delar en bild på paret där de står och håller om varandra iklädda kaninöron.

”Vi är så glada att vara tillbaka. Älskar er så så mycket”, svarar skådespelaren.

Och Posh spice var inte klar där! Senare lade hon ut en bild på sig själv, maken Becks och barnen. På den syns inte Nicola Peltz, men svärmor såg ändå till att nämna henne.

”Glad påsk från familjen Beckham. Vi älskar dig så mycket, Nicola Peltz. Fin bild!”, skriver Victoria Beckham.

Foto: TT