Victoria Beckhams bilder på yngsta dottern Harper Seven

Victoria Beckhams bilder på yngsta dottern Harper Seven

Paret Beckham är föräldrar till fyra, och yngst i skaran är dottern Harper Seven.
På Instagram ser vi hur hon likt sina bröder växer så det knakar!
14 juni, 2022
Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoria
1:39

Efter reklamen: Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoria

(1:39)

Slå på ljud

Det har hänt mycket under Victoria och David Beckhams år ihop – bland annat har de blivit föräldrar till fyra barn. Brooklyn, Romeo, Cruz och Harper Seven.

Och barnen växer så det knakar! För ett par veckor sedan såg vi hur den äldsta i skaran, Brooklyn Beckham gifte sig med Nicola Peltz. På Instagram delades massor av bilder från vigseln och bröllopsfesten, bland annat från Victoria Beckhams håll där hon välkomnade Nicola Peltz in i familjen.

”Grattis mr och mrs Beckham, välkommen till familjen”, skrev hon i ett inlägg med en bild på brudparet.

Harper Seven är yngst i barnskaran

Yngst i skaran barn är dottern Harper. Även hon lyfts en hel del på sin mammas Instagram-konto. Vi ser Harper göra mysiga grejer ihop med mamma Victoria, som att ta sig en simtur i poolen, hänga ihop med sina tre bröder – och gosa med familjens senaste tillskott, hunden Simba Beckham.

Och inte sällan dyker Harper upp på bild ihop med pappa David. Så sent som igår delade Victoria Beckham en bild på pappa och dotter ihop, där de poserar glatt – Harper i en färgglad ljuvlig långklänning och David i en mörk kostym. En bild hon fått skickad till sig direkt från Italien.

”Den här bilden får mitt hjärta att smälta. Kvalitetstid med den bästa pappan i världen. Mamma älskar er båda så mycket. Ni är mitt allt”, skriver Victoria Beckham i inlägget.

Harper och David Beckham på semester i Italien

David Beckham befinner sig nämligen just nu på semester ihop med dottern Harper i Venedig i Italien, där pappa och dotter nu får njuta av lite kvalitetstid ihop. I ett gulligt klipp ser vi hur pappa och dotter äter glass till frukost, och skickar en hälsning till Victoria mitt i glassätandet.

”Shhh berätta inte för mamma om vår glass klockan nio på morgonen. Förlåt mamma Victoria Beckham. Skapar minnen med Harper Seven”, skriver David Beckham skämtsamt i inlägget.

10 av de mest annorlunda kändisbarnnamnen
1:25

Efter reklamen: 10 av de mest annorlunda kändisbarnnamnen

(1:25)

Slå på ljud

Foto: Instagram/TT