Victoria Beckham hyllas av Brooklyns fästmö Nicola Peltz

TT
Det tycks verkligen som att Brooklyn Beckhams fästmö Nicola Peltz kommit in bra i familjen.
David och Victoria skriver ofta fina saker om skådespelaren – och hon hon själv verkar trivas toppen med sina svärföräldrar.
18 april, 2021
1:11

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:11)

Det är ingen okänd familj som Nicola Peltz blivit en del av nu när hon och Brooklyn Beckham förlovat sig.

Hans pappa David Beckham är en av de största och mest berömda fotbollsspelarna någonsin med sina många titlar i Manchester United, Real Madrid och Paris Saint-Germain. Han har ju också varit lagkapten för den engelska landslaget, och är du klubbpresident för nystartade Miami FC.

Och mamman Victoria Beckham är inte sämre med sina år som Posh Spice i legendariska Spice girls.

Beckhams relation till Brooklyns fästmö

Det är lätt att tänka sig att det var extra nervöst för Nicola Peltz att träffa sina svärföräldrar första gången. Men det verkar hon ha klarat av alldeles utmärkt! För av allt att döma älskas hon av Brooklyn Beckhams mamma och pappa.

I påskas bjöd hon med till familjens firande, och det var en sprudlande glad Victoria Beckham som fick återse sin svärdotter.

”Att vår familj är tillsammans är den dyrbaraste gåvan den här påsken. Vi har saknat er och älskar er båda så mycket”, skrev hon på Instagram när hon delade en bild på Nicola Peltz och sin son.

Brooklyn Beckham och Nicola Peltz gick ut offentligt med sin kärlek i januari förra året. De hade tidigare synts ute på dejt och när skådespelaren fyllde år grattade han henne:

”Grattis på födelsedagen, babe. Du har ett sådant fantastiskt hjärta”, skrev han och delade bland annat en bild när de kärleksfullt håller om varandra.

”Du är en så stor förebild för mig”

Sedan dröjde det inte länge innan de förlovade sig. Det var i juli samma år som Brooklyn Beckham lade up en fin bild och skrev:

”För två veckor sedan friade jag till min själsfrände och hon sade ja. Jag är den lyckligaste mannen på jorden. Jag lovar att bli den bästa maken och en dag den bästa pappan”.

I helgen firades Victoria Beckhams födelsedag. David Beckham och sönerna lade alla upp bilder på henne och gratulerade. Det gjorde även Nicola Peltz, som också skrev en stark hyllning.

”Grattis på födelsedagen, Victoria! Jag hoppas att alla dina önskningar besannas. Du är en så stor förebild för mig. Jag älskar dig så mycket”, skriver hon till en bild på sig själv och födelsedagsbarnet.

Victoria Beckham delar också gratulationen på Instagram story och skriver:

”Kisses”, med ett hjärta.

Foto: TT