Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Veronica Maggios ord om att åldras – efter långa karriären

19 nov, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Veronica Maggio och Nils Tull ska gifta sig efter att ha levt isär under fem år.
”Nu, tänker jag att jag har hittat en kärna”, säger artisten och låtskrivaren Veronica Maggio när hon tänker tillbaka på sin långa karriär som började när hon var 25 år gammal.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 5 saker om Veronica Maggio du inte vissteBrand logo
TV: 5 saker om Veronica Maggio du inte visste

Popdrottningen firar 15 år som artist!

I en ny intervju reflekterar Veronica Maggio, 40, om sin musik, och att hennes sound håller mer och mer samma spår – jämfört med i början av hennes karriär. Hon menar att hon nu funnit sin stil och sin självkänsla och idag håller sig nära det i sin nya musik.

Veronica Maggios ord om att bli äldre

– Självklart, när man är yngre så är ju kliven större eftersom du utvecklas och ändras mer som person för varje år som går. Nu, tänker jag att jag har hittat en kärna, som jag tänker att jag håller mig till, säger hon i The Forumist och menar att hon nu är trygg i sitt sound och väljer att löpa hela den linan ut. I sina yngre år experimenterade och testade Veronica på nya spår mer än nu när hon är äldre, konstaterar hon också.

Annons

Veronica Maggio och bröllopsplanerna

Just nu är Veronica Maggio inne i en turnéfas, i dagarna hade hon spelning i Norge och i december kommer hon kliva upp på scenen i hemlandet Sverige. Och hon har haft en händelserik sommar. Tidigare i sommar firades Veronica Maggio rejält med en möhippa. Och nyheten om att artisten ska gifta sig kom som en överraskning för många fans.

Veronica Maggios återförening med Nils Tull

Hennes och kärleken Nils Tulls historia har varit allt annat än händelselös. De fick 2011 sonen Bosse tillsammans, men valde därefter att göra slut. Men efter fem år isär hittade de till slut tillbaka till varandra, och 2019 föddes deras andra barn, dottern Rut. Och nu ska det alltså gifta sig!

– Det tog verkligen superslut, förklarade hon i Hellenius hörna i september och fortsatte förklara om återföreningen:

– Vi bara saknade varandra.

Veronica Maggio och Nils Tull ska gifta sig efter att ha levt isär under fem år.
Veronica Maggio och Nils Tull ska gifta sig efter att ha levt isär under fem år.

”Det är det enda vettiga kärleksbeslutet”

Maggio har i en tidigare intervju med tidningen Plaza berättat att hon är väldigt glad över att ha hittat tillbaka till Hoffmaestro-medlemmen.

Annons

– Det är väl det enda vettiga kärleksbeslut jag fattat, att bli tillsammans med honom igen.

Veronica Maggios nya platta – i två delar

Tidigare berättade Veronica Maggio att ska ge ut sitt kommande album i två delar. På Instagram meddelade Veronica Maggio att första kapitlet av albumet, Och som vanligt händer det något hemskt, släpptes för tre veckor sedan.

Releasedatumet för andra delen är ännu inte avslöjat.

veronica maggio
2021 är ett stort år för Veronica Maggio. Albumet Satan i gatan fyller 10 år, hon firar 15 år som artist och Veronica Maggio själv har blivit 40.

Foto: TT/Instagram

Se också: Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina exBrand logo
Se också: Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina ex

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons